Yandex Metrica

Sitede Ara

Donald Trump'ın seçilmesi Türkiye için faydalı mı? İsrail'in 6 yıllık planı 6 günde çökmüştü

Donald Trump'ın seçilmesi Türkiye için faydalı mı? İsrail'in 6 yıllık planı 6 günde çökmüştü

Ankara-Washington hattında büyük krizlere rağmen Türkiye, İsrail'in sözde 'vaat edilmiş toprak' planlarını altüst eden iki büyük askerî harekâtı Donald Trump'ın ABD başkanlığı döneminde yaptı. Hamleleri önceden kestirilemeyen Trump, Beyaz Saray'da kendilerine sadık hizmetçiler oturtmaya alışkın Yahudi lobisi için çok büyük bir risk teşkil ediyor. 

Dünya

16.07.2024, 15:59

ABD başkan adayı Donald Trump, öngörülemez karakteri ve baskılara boyun eğmeyen yapısıyla Yahudiler için önemli bir risk unsuru. 

İsa/Mesih'in yeryüzüne inmesi için sözde 'vaat edilmiş topraklar'da Yahudi hakimiyetinin şart olduğuna inanmasına ve bu yönüyle Evanjelist tarikatın müritlerinden biri olmasına rağmen Trump, İsrail yönetiminin hoşuna gitmeyen eylemleriyle tanınıyor. 

2017-2021 yılları arasındaki başkanlığı döneminde Trump, PKK/YPG'ye verilen desteği sonlandıracağını bildirmiş ve Amerikan askerlerini Suriye'den çekeceğini açıklamıştı. 

Bu plan, 'Büyük İsrail' projesi yolunda Suriye'yi bölerek PKK/YPG'ye devletçik kurdurmak isteyen Tel Aviv'de tüyleri diken diken etti. 

Donald Trump başkanlık günlerinde

Amerikan siyaset dünyasını elinde tutan Yahudi lobilerinin devreye girmesi ve Cumhuriyetçi senatörlerin adeta yalvarmasıyla birlikte Trump, Suriye'den çekilme planından 2019'da vazgeçmiş göründü. 

Türkiye'ye vermemek için binbir takla atmışlardı! O savaş uçağının bilgileri çalındı: ABD'de köstebek krizi Türkiye'ye vermemek için binbir takla atmışlardı! O savaş uçağının bilgileri... Haberi Görüntüle

O TÜNELLERDEN ONBİNLERCE TERÖRİST GİRECEKTİ

Barack Obama-Joe Biden ikilisinin 15 Temmuz 2016'da Türkiye'yi işgal amacıyla hazırladığı darbe girişimi başarılı olsaydı, Suriye kuzeyinde PKK/YPG tarafından oluşturulmuş ve ucu Türk topraklarına açılan yeraltı tünelleri onbinlerce silahlı teröristin geçişi için kullanılacaktı. 

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da tertiplenen işgal ve iç savaş sonrası bu bölgelerde kukla FETÖ yönetimi vasıtasıyla federasyon ilan edilecek ve Suriye kuzeyindeki Rojava projesinin Türkiye aşaması tamamlanacaktı. 

Türkiye'nin 'Suriyeleştirilmesi' ile birlikte İsrail, bölgedeki en büyük rakibini safdışı bırakmış olacaktı. Ancak 15 Temmuz'da milletin destansı direnişi, emperyalist planlara geçit vermedi.

Rasulayn'dan Ceylanpınar'a uzanan terör tünelleri böyle görüntülenmişti.

Darbe girişimi sonrası Suriye topraklarına ardı ardına düzenlenen harekâtlar Afrin, Tel Abyad, Rasulayn hattındaki 'işgal tünelleri'ni tüm çıplaklığıyla ortaya koydu. 

Mehmetçik Ağustos 2016'da öncelikle ABD-İsrail-İngiltere ortak yapımı IŞİD/DEAŞ'ın üzerine gitti. Fırat Kalkanı Harekâtı ile 4 binin üzerinde terörist imha edildi. 

Türkiye güneyinde Yahudi imzalı 'terör koridoru' projesinin Akdeniz'e açılacak kapısına ise Ocak-Mart 2018 döneminde müdahale edildi. Zeytin Dalı Harekâtı ile Afrin ve çevresi, İsrail aparatı PKK/YPG'den kurtarıldı. 

Son dakika... Suriye’de savaş uçağı düştü! Hangi ülkeye ait olduğu bilinmiyor Son dakika... Suriye’de savaş uçağı düştü! Hangi ülkeye ait olduğu... Haberi Görüntüle

'6 YILLIK PLAN 6 GÜNDE ÇÖKTÜ'

9 Ekim 2019'da başlayıp sadece 6 gün içerisinde 4 bin kilometrekareden fazla alanın teristlerden temizlendiği Barış Pınarı Harekâtı ise işgalci İsrail'in planlarına vurulmuş büyük bir darbe oldu.

Tel Abyad-Rasulayn hattında yaklaşık 600 yerleşim yeri, PKK'lı teröristlerle onları destekleyen uluslararası suç şebekesinden temizlendi. 

ABD'deki Yahudi lobisi, Trump'ın yardımcısı Mike Pence'in acil olarak Ankara'ya gitmesini sağladı. Pence, 10 bin kilometre uzaktan gelip Suriye topraklarında Türkiye ile 'ateşkes' anlaşması imzaladı. 

Aynı lobi daha sonra Rusya'yı devreye soktu. 22 Ekim'de PKK/YPG'yi koruma amaçlı ateşkes anlaşmasına imza koyan isim bu kez Vladimir Putin oldu. 

Hem ABD hem de Rusya'yı Türkiye'ye karşı kullanma gücüne sahip Yahudiler, Mike Pence'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesi sonrası Jerusalem Post gazetesinde önemli bir itirafta bulundu. Seth J. Frantzman imzalı makale, "6 yıllık plan, 6 günde çöktü" başlığını taşıyordu. 

Jerusalem Post: 6 yıllık plan 6 günde çöktü

Aynı günlerde Trump'ın karşısına başkan adayı olarak çıkmaya hazırlanan Joe Biden, siyonist New York Times gazetesinin editörlerine şunları söylüyordu: 

"Erdoğan'ı hâlâ yenebilecek Türk liderliği unsurlarından daha fazla verim alıp desteklemeliyiz. Darbeyle değil, darbeyle değil de seçim ile... İstanbul'da partisi kaybetti. Peki biz ne yapıyoruz? Burada oturup yol veriyoruz. Yapacağım son şey ona Kürtler konusunda boyun eğmek olurdu. Kesinlikle son şey...  

Çok endişeliyim. Hem hava üslerimiz hem de onlara erişimimizle alakalı çok endişeliyim. Bana göre bölgedeki müttefiklerimizle bir araya gelip onun bölgedeki faaliyetlerini nasıl tecrit edeceğimizle ilgilenmek bizim için epey bir iş olacak. Özellikle de Doğu Akdeniz'deki petrol faaliyetleri meselesi... ve daha pek çok şey..."

Türkiye'yi vuracağız diyen Asya ülkesinden savaş hazırlığı! İki nükleer denizaltı denize iniyor! Türkiye'yi vuracağız diyen Asya ülkesinden savaş hazırlığı! İki nükleer denizaltı... Haberi Görüntüle

NETANYAHU'NUN 'SÜLEYMANİ' SIRRINI AÇIĞA VURDU

Türk Silahlı Kuvvetleri, İsrail'in vaat edilmiş toprak hezeyanına darbe vuran 2 önemli harekâtı Donald Trump döneminde yaptı. 

Suriye'den asker çekmeyi isteyen fakat bunu başaramayan Trump, ABD'deki en güçlü lobi durumundaki Yahudileri küstürmemek için İsrail çıkarlarını desteklediğini gösterme amaçlı iki önemli eyleme imza attı: Kudüs'ü İsrail başkenti olarak tanıdı ve Golan Tepeleri'ni kendi malıymış gibi İsrail'e verdiğini ilan etti. 

Ancak tüm bu sıradışı hamleler bile, başta bebek katili Benjamin Netanyahu olmak üzere, Yahudilerin Trump'a karşı beslediği derin şüpheyi ortadan kaldırmaya yetmedi. 

Üstelik Trump, geçtiğimiz aylarda bir sırrı ifşa ederek Netanyahu'nun İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin öldürülmesini istemediğini ortaya koydu. 

Süleymani, 3 Ocak 2020'de Bağdat Havalimanı'nda Amerikan SİHA'sının ateşlediği füzeyle öldürülmüştü. Operasyonu İsrail yönetimiyle birlikte planladıklarını anlatan Trump, Netanyahu'nun bu işten son anda vazgeçtiğini ancak operasyonu kendisinin devam ettirdiğini söyledi. 

Fransa'da gözaltına alınmıştı: Telegram'ın kurucusu Durov hakkında karar çıktı Fransa'da gözaltına alınmıştı: Telegram'ın kurucusu Durov hakkında karar çıktı Haberi Görüntüle

MCGURK'Ü KOVAN TRUMP: IŞİD'İ OBAMA KURDU

Trump aynı zamanda IŞİD/DEAŞ'ı Obama-Hillary (Clinton) ikilisinin kurduğunu herkesin önünde dile getirmişti.

Eski ABD Başkanı, DEAŞ aparatını kullanarak terör örgütü PKK/YPG'ye alan açma, böylelikle teröristan kurma planını uygulayan ekibi de göreve geldiğinde tasfiye etmişti. 

Joe Biden'ın Ortadoğu ve Kuzey Afrika Koordinatörü, PKK/YPG CEO'su Brett McGurk, Trump tarafından görevden alınmıştı.

15 Temmuz darbe girişimini Obama-Biden adına yöneten CIA Direktör Yardımcısı David Samuel Cohen de yine Trump döneminde görevden uzaklaştırıldı. Ancak Cohen, Joe Biden'ın Beyaz Saray'a oturmasıyla birlikte yeniden aynı göreve getirildi.

Brett McGurk ve David Samuel Cohen

Zaman yolculuğu sadece bir kulaç mesafede! İki komşu ada arasındaki saat farkı şoke etti: Biri dünü öbürü yarını yaşıyor Zaman yolculuğu sadece bir kulaç mesafede! İki komşu ada arasındaki... Haberi Görüntüle

İLK KURŞUNU İSKOÇ YAHUDİSİ SIKTI 

ABD'de Donald Trump'ın yeniden başkan olma ihtimalinden ürken kesimlerin başında siyonist Yahudiler geliyor. Nitekim bunun bir tezahürü olarak Trump, 13 Temmuz'da suikast girişimine uğradı. 

Pensilvanya'daki mitingi sırasında sahneye 125 metre mesafedeki binanın çatısına çıkan İskoç Yahudisi Thomas Matthew Crooks, Amerikan güvenlik güçlerinin gözü önünde Trump'a kurşun yağdırdı. 

Görevlilerin, "Çatıda elinde tüfekli biri var" şeklindeki uyarılara aldırmamış olması, suikast teşebbüsünün arkasındaki odaklara ilişkin şüpheleri artırdı. 

Sağ kulağı kurşunla delinen Trump, saldırıyı beyni dağılmadan atlattı. Ancak tüm yaşananlara rağmen Trump'ın öldürülme riski azalmış değil. 

Tüm anketler, kasım ayındaki seçimleri kazanması Trump'ın kazanacağını söylerken, bu 'öngörülemez' başkan adayına karşı Yahudi lobisinin yeni hamlesi merakla bekleniyor. 

Donald Trump suikast girişiminden yaralı kurtuldu.

Habere Tepki Ver

5

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading