Dubai Prensesi Şeyha Mahra, sosyal medya hesabından kocasını boşadı! O hamlesiyle tüm ülkeyi ayağa kaldırdı!

Dubai Prensesi Şeyha Mahra, sosyal medya hesabından kocasını boşadı! O hamlesiyle tüm ülkeyi ayağa kaldırdı!

Dubai Prensesi Şeyha Mahra, sosyal medya hesabı instagram üzerinden eşini boşadı. 'Boş ol, boş ol, boş ol' diyerek sosyal medya hesabından boşanan Mahra'nın paylaşımı ülkeyi ayağa kaldırdı. Eşinden boşanma gerekçesini ise bir bir açıkladı.

Dünya

19.07.2024, 14:21

Dubai ve Birleşik Arap Emirlikleri Başkanı'nın kızı prenses Şeyha Mahra, çarşamba günü sosyal medya hesabı instagram üzerinden yaptığı paylaşımı ülke genelinde büyük yankı uyandırdı. 

F-16'lardan sonra şimdi de Mirage 2000 hamlesi! Dev sevkiyat için tarih verildi: O tarihte gökyüzü alev alacak F-16'lardan sonra şimdi de Mirage 2000 hamlesi! Dev sevkiyat için... Haberi Görüntüle

İNSTAGRAMDAN BOŞANDI

Asıl adı Şeyha Mahra bint Muhammed bin Raşid Al Maktum'un doğrulanmış hesabından yaptığı paylaşımda evliliğine son verdiğini belirtti. Mahra, "Sevgili Kocam, başkalarıyla meşgul olduğun için, buradan boşandığımızı ilan ediyorum. Boş ol, boş ol, boş ol! Kendine iyi bak. Eski Karın." dedi.

O havayolu şirketi Beyrut ve Erbil seferlerini askıya aldı O havayolu şirketi Beyrut ve Erbil seferlerini askıya aldı Haberi Görüntüle

EŞİNDEN BOŞANMA GEREKÇESİNİ AÇIKADI

Siyah ekran üzerine yazı yazıp paylaşım yapan Mahra 'üçlü talaq' paylaşımına atıfta bulunarak, geleneksel boşanma yöntemiyle eşinden boşandı. 

Şeyha Mahra'nın boşanmasına ilişkin herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, prensesin babası Muhammed bin Raşid Al Maktum ise resmi açıklama yapmadı. Dubai hükümet ofiside konuyla ilgili sessizliğini korusa da Mahra 2023 yılından bu yana evliydi. Bir çocukları bulunan çiftin ayrılma nedeninin ise Mahra'nın eşinin yoğun çalışması ve ailesine vakit ayırmaması oldu. 

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading