Dünya dışı varlıkları bulduk! Bilim insanları resmi açıklamaya hazırlanıyor: Uzaylılar var mı?

Dünya dışı varlıkları bulduk! Bilim insanları resmi açıklamaya hazırlanıyor: Uzaylılar var mı?

Uzaylılar var mı, eğer öyleyse ne zaman gelecekler? Bu soruların cevabını Gökbilimci Holland, İngiliz gazetesine verdiği demeçte duyurdu. Holland, "Galaksimizde insan olmayan dünya dışı zeka bulduk ve dünya bunu bilmiyor" dedi.

Dünya

13.10.2024, 17:51

Holland, İngiliz gazetesine verdiği demeçte, "Galaksimizde insan olmayan dünya dışı zeka bulduk ve dünya bunu bilmiyor" dedi. Bu bilgiyi, Mark Zuckerberg'in özel olarak finanse edilen ve Dünya dışındaki medeniyetlere dair kanıt bulmayı amaçlayan bir girişim olan Breakthrough Listen'deki bir bağlantıdan aldığını açıkladı.

Kendisi, duyurunun önümüzdeki ay, muhtemelen ABD seçimleriyle aynı zamana denk gelecek şekilde yapılabileceğine inanıyor. Oxford merkezli projede yer alan gökbilimcilerin dünya dışı yaşamın varlığına dair açık kanıtlara sahip olduğu iddia ediliyor.

Dünya bir kez daha bu sözleri konuşuyor: Avrupa Birliği ölebilir, sadece birkaç yılımız kaldı Dünya bir kez daha bu sözleri konuşuyor: Avrupa Birliği ölebilir,... Haberi Görüntüle

"İNSAN DIŞI VARLIKLAR TESPİT EDİLDİ"

Holland, "Birkaç yıl önce Avustralya'daki Parkes Teleskobu'nu kullanarak insan dışı bir teknolojik imza buldular" dedi.

Bu tür aşırı iddialar sağlam kanıtlar gerektiriyor ve milyarderler Mark Zuckerberg ve Yuri Milner tarafından finanse edilen ekip, potansiyel olarak oyunun kurallarını değiştirecek keşiflerini desteklemek için daha fazla kanıt toplamaya çalışıyor.

Jelatini üstünde F-16'lar! O ülke sözünü tuttu: Savaş uçakları envantere girdi Jelatini üstünde F-16'lar! O ülke sözünü tuttu: Savaş uçakları envantere... Haberi Görüntüle

ÇİN DE YARIŞIN İÇİNDE

Ancak Holland'ın dediği gibi Çinlilerin de keşiften haberi var ve Amerikalılara yetişebilirler. BLC-1 olarak bilinen hedef nesnenin koordinatlarının Çinliler tarafından bilindiğine inanılıyor ve iki takım, büyük duyuruyu ilk yapan olmak için yarışıyor.

Geçmişte olası "dünya dışı" emisyonlar gökbilimcileri heyecanlandırmıştı ancak bunların kaynağı hiçbir zaman belirlenemedi. Holland bu kez işlerin farklı olduğunu düşünüyor.

Bilim adamları anlaşılır bir şekilde duyuruyu yapmadan önce son derece ihtiyatlı davranıyorlar, ancak Holland bunun önümüzdeki ay içinde herhangi bir zamanda Oxford'daki Breakthrough Listen'den veya Çin ekibinden gelebileceğine inanıyor.

Holland ayrıca, "ABD seçimlerine denk gelse harika olurdu" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading