Dünya giderek yok oluyor! Bilim adamlarından korkunç açıklama! Artık geri dönüşü yok!

Dünya giderek yok oluyor! Bilim adamlarından korkunç açıklama! Artık geri dönüşü yok!

Dünya'nın zaman kavramı üzerinde yapılan araştırmalar sonucunda iklim dengesinin giderek değiştiği ve dönüş hızında yavaşlamalar meydana geldiği bu nedenle de günleri daha uzun yaşadığımız ortaya çıktı.

Dünya

16.07.2024, 18:03

Amerikalı, Kanadalı ve İsveçli bilim adamlarının yaptığı araştırmalar sonucunda Dünya tarihini değiştirecek yeni bir buluşa imza atıldı. ''Proceeding of the National Academy of Sciencces'' dergisinde yayımlanan makaleye göre bilim insanlarının, Dünya yüzeyinde 1900'lü yıllardan sonra meydana gelen kütle değişiminin nedenini araştırdı. 

İsrail’in çöküşü mü başlıyor? İran'ın füzelerle vurduğu üslerin uydu görüntüleri ortaya çıktı İsrail’in çöküşü mü başlıyor? İran'ın füzelerle vurduğu üslerin uydu görüntüleri... Haberi Görüntüle

BUZULLAR ERİYOR DÜNYA DEĞİŞİYOR

Yapılan araştırmalar sonucunda ise Grörland ve Antarktika daki buz tabakalarının erimesi sonrasında gezegenlerin dönüş hızları incelendi. Kutuplardaki buz tabakalarının erimesiyle ekvator çeresinde daha fazla su kütlesi olduğu ve Dünya'yı daha basık ve daha şişman hale getiren bir yapıya dönüştüğü bu nedenle de dönme hzının yavaşladığı bildirildi. 

Plajı gizemli siyah toplar kapladı: Hükümet kırmızı alarm verdi: Sakın dokunmayın, yaklaşmayın! Plajı gizemli siyah toplar kapladı: Hükümet kırmızı alarm verdi: Sakın... Haberi Görüntüle

DÖNÜŞ HIZI YAVAŞLADI

Dünya'nın dönüş hızının yavaşlama oranının 1900-2000'li yılların arasında 0,3 ile 1 milisaniye arasında değiştiği öğrenildi. 2000 yılından bu yana buzulların erime hızının ise 1.3 milisaniyeye yükseldiği belirtilirken 2100 yılına kadar ise gün uzunluğunun 2.6 milisaniyeye yükseleceği öne sürüldü.

Araştırmacıların bu süreyi dengelemenin zor olduğunu ancak, finansal işlemler, GPS sistemleri ve internet trafiğini aksatmak yeterli olacağını öne sürdü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading