Sitede Ara

Dünya müzik listelerinde şaşkınlık: En zengin kadın şarkıcı kim?

Dünya müzik listelerinde şaşkınlık: En zengin kadın şarkıcı kim?

Müzik dünyasının en popüler isimlerinden biri olan Taylor Swift, servetiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre, ünlü şarkıcının net serveti 1,1 milyar doları aşarken, ekonomi dergisi Forbes ise bu rakamı 1,6 milyar dolara yükseltti.

Dünya

07.10.2024, 14:53

Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Taylor Swift, geçtiğimiz yıl milyarderler kulübüne katılmıştı. Ancak son açıklanan verilere göre, serveti daha da büyüyerek dikkatleri üzerine çekti. Dünyaca ünlü şarkıcının net serveti 1,1 milyar doları aşarken, ekonomi dergisi Forbes ise bu rakamı 1,6 milyar dolara çıkardı. 

Türkler nefes kesecek! ANKA III Yunan radarına girdi: Bölgedeki tüm dengeleri değiştirecek Türkler nefes kesecek! ANKA III Yunan radarına girdi: Bölgedeki tüm... Haberi Görüntüle

TİME DERGİSİNDE YILIN KİŞİSİ SEÇİLDİ

Time dergisi tarafından "Yılın Kişisi" seçilen Taylor Swift'in büyük başarısı, "Eras" adlı dünya turnesinin büyük ilgi görmesi, konser filminin rekor kırması ve dijital platformlarla yaptığı kârlı anlaşmalarla ilişkilendiriliyor.

Son dakika... Hizbullah'tan İsrail'e karşı saldırı: Kiryat Shimona'da bir polis karakolu vuruldu Son dakika... Hizbullah'tan İsrail'e karşı saldırı: Kiryat Shimona'da bir polis... Haberi Görüntüle

İŞ DÜNYASINDA ETKEN BİR İSİM 

Swift'in müzik kariyerinde elde ettiği bu büyük başarılar, onu sadece bir sanatçı olarak değil, aynı zamanda iş dünyasında da güçlü bir figür haline getirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kabuller: Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan Türkevi'ne geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kabuller: Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan Türkevi'ne... Haberi Görüntüle

İŞ ZEKASIYLA ÖRNEK BİR İSİM 

Bu gelişmeler, müzik endüstrisinde kadınların gücünü ve etkisini bir kez daha gözler önüne seriyor. Taylor Swift, sadece müziğiyle değil, aynı zamanda iş zekasıyla da örnek bir isim olmaya devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading