Dünya senin ölümünü kutlayacak! ABD'li fenomen Siyonistlere ateş püskürdü: Çenenizi kapatın!

Dünya senin ölümünü kutlayacak! ABD'li fenomen Siyonistlere ateş püskürdü: Çenenizi kapatın!

ABD'li ünlü sosyal medya fenomeni Dan Bilzerian, İsrail Savunma Kuvvetleri'nin sosyal medyadaki bir paylaşımına sert tepki gösterdi. Siyonistlerin bölgedeki askeri operasyonlarını savunduğu bir gönderiye yanıt veren Bilzerian, İsrail'in eylemlerini eleştirerek, "Büyükelçilikler bombalayamazsınız, yabancı liderlere suikast düzenleyemezsiniz, soykırım yapamazsınız.'' dedi. 

Dünya

14.10.2024, 16:12

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), sosyal medya platformu X'ten yaptığı bir paylaşımda, sivillerin maruz kalabileceği güvenlik tehditlerine dikkat çekti. Paylaşımda, "Siren seslerinden bıkmış olabilirsiniz, ancak sivil halk her siren sesiyle sığınaklara koşmaktan bıktı." denildi. Amerikalı ünlü profesyonel poker oyuncusu ve sosyal medya fenomeni Dan Bilzerian sert bir şekilde karşılık verdi. Bilzerian, İsrail'in askeri operasyonlarına yönelik tepkisini dile getirerek, "Büyükelçilikleri bombalayamazsınız, yabancı liderlere suikast düzenleyemezsiniz, soykırım yapamazsınız." şeklinde ateş püskürdü. 

İran'dan İsrail'e misilleme tehdidi: 'Binlerce füzeyi fırlatmaya hazırız' İran'dan İsrail'e misilleme tehdidi: 'Binlerce füzeyi fırlatmaya hazırız' Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYA'DA VİRAL OLDU 

Bilzerian'ın bu çıkışı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve İsrail'in bölgedeki operasyonları üzerindeki tartışmalar alevlendi.

VOA'ya bir yasak daha! Yayınları yine askıya alındı VOA'ya bir yasak daha! Yayınları yine askıya alındı Haberi Görüntüle

FENOMENDEN DİK DURUŞ

Bilzerian'ın açıklamasında, İsrail'in Filistin'de gerçekleştirdiği operasyonlar ve uluslararası diplomasiye aykırı eylemlere karşı sert bir duruş olarak dikkat çekti. İsrail'in askeri operasyonlarına yönelik bu tarz eleştiriler, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 

Rusya kendi ANKA-3'ünü vurdu! Elektronik harp savaşına yenilince füzeyi ateşlediler Rusya kendi ANKA-3'ünü vurdu! Elektronik harp savaşına yenilince füzeyi ateşlediler Haberi Görüntüle

DAN BİLZERİAN KİMDİR? 

Lüks yaşam tarzı ve bölüm fotoğraflarıyla ün kazanan Dan Bilzerian, sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip profesyonel oyuncu poker olarak biliniyor. Ancak servetinin kaynağının uzun süreli olduğu tartışma konusu. 

41 yaşındaki Bilzerian'ın bir erkek kardeşi var ve babası Wall Street'te girişimci olarak tanınıyor. Babası Paul Bilzerian'ın, oğulları için büyük bir fon kurduğu ve Dan Bilzerian'ın sunumunun bu fonlardan kaynaklandığı uzun süre konuşuluyor. 

Bilzerian, askeri geçmişine sahip ve ABD Donanması'nda eğitim görmüştür, ancak deniz komandosu olmayı başaramamıştır. "Instagram'ın Kralı" olarak sunulan Bilzerian, sık sık dökülen partiler, özel jetler, lüks arabalar ve egzotik tatil fotoğraflarıyla dikkat çekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading