Yandex Metrica

Sitede Ara

Dünya şokta! Doğuma kadar hayatının en büyük hatasını yaptı! Bebeği 4 kol ve 4 bacakla dünyaya geldi!

Dünya şokta! Doğuma kadar hayatının en büyük hatasını yaptı! Bebeği 4 kol ve 4 bacakla dünyaya geldi!

Hindistan'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Tıp dünyasını şaşkına çeviren yapışık ikizler dünyaya geldi. 4 kollu, 4 bacaklı ve 2 yüzlü bebek dünyaya geldi. Bebeklerin dünyaya gelmeden önce annenn hiçbir şekilde sağlık kontrollerine gitmediği ortaya çıktı.

Dünya

25.07.2024, 13:13

Hindistan'da ilginç doğum vakaları giderek artmaya devam ediyor. Geçitğimiz günlerde kuyruklu bir bebek dünyaya gelmişti.

İsrailliler Netanyahu ve soykırım hükümetine karşı sokaklara döküldü! Yarım milyon insan sokaklarda İsrailliler Netanyahu ve soykırım hükümetine karşı sokaklara döküldü! Yarım milyon... Haberi Görüntüle

4 KOL, 4 BACAK VE 2 YÜZLÜ BEBEK DÜNYAYA GELDİ

Şimdi ise 38 yaşındaki hamile bir kadın 4 kol, 4 bacak ve 2 yüze sahip bir bebek dünyaya getirdi. Bebeğin görüntleri sosyal medyada büyük yankı uyandırırken bebeğin neden bu şekilde doğdu ise hayrete düşürdü. 

Tıp literatürüne ender rastanan vakalaar arasında yerini alan bebek 5 saat hayatta kalabildi. 

İsrail'den UNRWA'yı karalama kampanyası: Google'daki reklamları finanse ediyorlar İsrail'den UNRWA'yı karalama kampanyası: Google'daki reklamları finanse ediyorlar Haberi Görüntüle

ANNE HİÇ HASTANEYE GİTMEMİŞ

Hindistan'da 38 yaşındaki anne Rama Devi'nin Hindistan'ın kırsal bölgesinde yaşadığı ve doğuma kadar hiç bir şekilde hastaneye kontrole gitmediği ortaya çıktı. 

Yaşanan durumun aynı bölgede ve aile içerisinde daha önce görülüp görülmediği araştırılırken tıpa 'disrospus' adı verilen yapışık ikizler türünden birisi olduğu öğrenildi. 

Müslümansan kamuda iş yok: Hindistan'da İslam düşmanlığı giderek artıyor Müslümansan kamuda iş yok: Hindistan'da İslam düşmanlığı giderek artıyor Haberi Görüntüle

GÖRÜLME SIKLIĞI ARTTI

Dünya genelinde yapışık ikizler 50 bin ila 200 bin  canlı doğumda bir görülüyor. Bebeklerin anne karnında döllenmiş yumurtanının bölünerek iki bireye dönüşmesi gerekirken anne karnında bu durumun bazı şartlar nedeniyle mümkün olmadığı urumlarda görülebilmektedir. 

Endonezya'da ise geötiğimiz günlerde pelvislerinden birleşik yapışık ikizler doğmuş 'örümcek ikizler' adı verilmişti.  Yine geçtiğimiz günlerde Hindistan'da 30 yaşındaki bir kadın da yine yapışık ikiz dünyaya getirmişti. 

 

Habere Tepki Ver

0

1

2

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading