Yandex Metrica

Dünyanın en çok abonesi olan youtuber Mr Beast'ın başı belada! 'Hayırseverlik videolarında kara para aklıyor' iddiası!

Dünyanın en çok abonesi olan youtuber Mr Beast'ın başı belada! 'Hayırseverlik videolarında kara para aklıyor' iddiası!

Dünyanın en büyük YouTuber’ı MrBeast’in başı, son zamanlarda dertte. Mr Beast'ın yanında çalışan kişilere yönelik pedofili iddialarıyla ağrıyordu. O tartışmalar henüz sona ermemişken şimdi de ünlü isim hakkında 'hayırseverlik videolarında kara para aklıyor' iddiasıyla yeniden gündeme geldi.   

Dünya

09.09.2024, 17:01

Eski bir MrBeast çalışanı, ünlü YouTuber'a yönelik çok ses getirecek suçlamalarda bulundu. MrBeast'in, hayırseverlik videolarında kara para akladığını iddia etti. Dünyada en çok abonesi olan ünlü YouTuber çok farklı türlerden videolar çekiyor olsa da en çok insanlara yardım ettiği, para veya başka şeyler dağıttığı “hayırseverlik” içeriklerle tanınan bir isim. 

26 adet Rafale-M jeti için sipariş verildi! Teslimat bu yıl sonuna kadar yapılacak: Büyük savaşa hazırlık! 26 adet Rafale-M jeti için sipariş verildi! Teslimat bu yıl... Haberi Görüntüle

"HAYIRSEVERLİK VİDEOLARIYLA KARA PARA AKLIYOR"

Jake Weddle isimli bir eski MrBeast ekibi üyesi, sosyal medya üzerinden ünlü YouTuber hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Daha sonra paylaşımlarını silen Weddle, iddialarında MrBeast’in hayırseverlik temalı videolarının “kara para aklamak” için olduğunu belirtti.

İsrail askerinden olay itiraf: Onlar olmasaydı Gazze'deki savaş çoktan bitmişti İsrail askerinden olay itiraf: Onlar olmasaydı Gazze'deki savaş çoktan bitmişti Haberi Görüntüle

ÜNLÜ YOUTUBER'DEN HENÜZ BİR AÇIKLAMA YOK 

Para aklama gibi ciddi bir suç olduğunu öne süren eski çalışan, devamında ise polisin konuya dahil olmasını istediğini belirtti. Bir soruşturma yoluyla tüm bunların açığa çıkabileceğini ifade eden Weddle, bu iddialar konusunda MrBeast’e meydan okuyarak mahkemeye gidebileceklerini belirtti. MrBeast veya ekibinden konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.

Weddle, bu açıklamaları neden yaptığı konusunda da bilgi verdi. Buna göre MrBeast ekibi, muhbirler ve olaylar hakkında konuşanlara “baskı yapıyormuş”. Weddle da bu baskılara dayanamayıp konuşmuş. Hatta ekipteki bu baskıdan muzdarip diğer kişilere de açıklama yapma çağrısında bulunmuş.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading