Dünyanın en zengin düğünü başladı! Hintli milyarder oğlu için servetini ortaya döktü! Dünyaca ünlü yıldızlar düğüne akın etti!

Dünyanın en zengin düğünü başladı! Hintli milyarder oğlu için servetini ortaya döktü! Dünyaca ünlü yıldızlar düğüne akın etti!

Hindistan'ın en zengin aileleri arasındayerini alan Mukesh Ambani'nin 28 yaşındaki oğlu Anant Ambani'nin düğünü başladı. Ünlü milyarder oğlu için sevretini ortaya koyarkan 4 ay öne günlerce parti yapılmış o partide Rihanna sahne almıştı.  

Dünya

12.07.2024, 16:33

Dünyanın en zengin düğünü olan Mukesh Ambani'nin en küçük oğlu Anant Ambani, ilaç devi Encore'nin kızı Radhika Mercchant ile dünyaevine giriyor. 

Amerika'dan temin edilen Switchblade de ALPAGUT korkusunu dindirmedi: Amerika'dan temin edilen Switchblade de ALPAGUT korkusunu dindirmedi: "Atina güvende... Haberi Görüntüle

250 MİLYON DOLARLIK DÜĞÜN

Dünyanın en zengin aileleri arasında yerini alan Ambani'nin 4 ay öne başlayan düğün hazırlıkları Mumbai'de sona erdi.  Mukash Ambani oğlu için 250 milyon dolar harcama yaparken düğünün yapılacağı mekanın trafiğe kapatılacağı öğrenildi. 

Macron yönünü şaşırdı! Hizbullah'a İsrail'e yönelik saldırıları durdurma çağrısı Macron yönünü şaşırdı! Hizbullah'a İsrail'e yönelik saldırıları durdurma çağrısı Haberi Görüntüle

DÜĞÜNE YILDIZ YAĞMURU

Kamuoyunun yakından büyük bir ilgiyle takip ettiği düğünde 1200 davetli katılacak olup davetliler arasında Mark Zuckerberg, Bill Gates'te yerini almıştı. Ambani'nin düğününe ise Kim Kardashian, Rihanna ve Justin Bieber'in de katılacağı öğrenilirken Kardashin da sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Akın akın Ukrayna'ya gidiyorlar! Binlerce İsrailli Yahudi Romanya'da sınıra dayandı! Akın akın Ukrayna'ya gidiyorlar! Binlerce İsrailli Yahudi Romanya'da sınıra dayandı! Haberi Görüntüle

EĞLENCE PARTİSİNDEN 10 MİLYON DOLARLA AYRILMIŞTI 

Ünlü milyarderin oğluna düğün öncesinde 3 gün sürecek olan 3 bin dönümlük arazide eğlence düzenlendiği ve Rihanna'nın 10 milyon dolara sahne aldığı biliniyor. 65 yaşındaki Mukesh Ambandi'nin Forbes milyarderleri listesinde yerini aldığı ve 116 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin 10'uncu insanı olmuştu. 

 

 

Habere Tepki Ver

1

2

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading