Dünyanın iki mistik kehanetinde ortak tehlike: Avrupa için karanlık bir dönem! 2025 Savaş yılı mı olacak?

Dünyanın iki mistik kehanetinde ortak tehlike: Avrupa için karanlık bir dönem! 2025 Savaş yılı mı olacak?

Dünyaca ünlü kahinler Baba Vanga ve Nostradamus, 2025 yılı için benzer bir kehanette bulundu. İkisi de önümüzdeki yıl Avrupa'da yenilgiye uğrayan bir savaşın patlayacağını iddia etti.

Dünya

26.10.2024, 13:15

Geleceğin başarıyla tahmin edilmesiyle ünlü Fransız astrolog Nostradamus ve Bulgar mistik Baba Vanga, 2025 yılının kehanetleriyle yeniden gündeme geldi. Kehanetleri ile ünlü olan Nostradamus, "Avrupa topraklarının acımasız savaşlarına" dahil olmak üzere genişleyen yazarken, Baba Vanga bu çatışmanın Avrupa kıta topraklarında "mahvedeceğinden" endişe duyduğunu dile getirdi.

11 EYLÜL KEHANETİNİ BİLMİŞTİ

Baba Vanga, dünya tarihinin en dikkat çeken ve tartışmalı isimlerinden biri olarak bilinir. Kör Bulgar medyum Vangeliya Pandeva Gushterova, nam-ı diğer Balkanların Nostradamus'u, yaptığı kehanetlerle zaman zaman dünya medyasının gündemini meşgul etmiştir. Çernobil felaketinden 11 Eylül saldırılarına kadar birçok olayın öngörüldüğü iddia edilen Baba Vanga'nın, 2025 yılına dair kehanetleri ise son dönemde sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

İkilinin kehanetlerinin ortak bulunması sosyal medyada hızla yayıldı ve kullanıcılar yorum yapmadan edemedi. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Daha kötü günler geliyor" yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Bir de Simpsonlar'ı bekleyeceğim" yorumunda bulundu.

RUSYA VE UKRANYA SAVAŞI GENİŞLEYECEK Mİ?

Mistik kehanetlerin ayrılıkları, Avrupa'da yaşanacak olası bir çatışmanın sorunları konusundaki endişeler giderek artıyor. Baba Vanga ve Nostradamus'un bu gelişmeleri tahminleri, uluslararası arenada dikkatle takip ediliyor. önümüzdeki yıllarda bu kehanetlerin ne kadar gerçek olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading