Yandex Metrica

Düşmanı titreten görüntü! Kardeş ülkenin balistik füzeleri ilk testi geçti: 2000 km menzili var!

Kardeş ülke Pakistan karadan karaya balistik füze Şahin 2'yi gün yüzüne çıkardı. Pakistan ordusu, 2000 kilometre menzilli Shaheen-ll balistik füzesinin yeni bir versiyonunun testini gerçekleştirdi.

Dünya

20.08.2024, 18:22

Türkiye'ye yakınlığı ile bilinen Pakistan, 2000 kilometre menzilli Shaheen-ll balistik füzesinin yeni bir versiyonunun testini gerçekleştirdi.

Pakistan ordusundan yapılan açıklamada, "Eğitim fırlatması, birliklerin eğitimi, çeşitli teknik parametrelerin doğrulanması ve gelişmiş doğruluk ve gelişmiş beka kabiliyeti için dahil edilen farklı alt sistemlerin performans değerlendirmesini amaçlıyordu.

Yanlışlıkla Türk bayrağı astılar! Ay yıldız krizi: Özür dilemek zorunda kaldılar Yanlışlıkla Türk bayrağı astılar! Ay yıldız krizi: Özür dilemek zorunda... Haberi Görüntüle

SHAHEEN-II TESTİ GEÇTİ

Shaheen-ll balistik füzelerinin başarıyla gerçekleştirilen eğitim atışlarına Pakistan ordusundan üst düzey subayların yanı sıra stratejik kuruluşlardan bilim adamları ve mühendisler de katıldı.

Öte yandan Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdari ve Başbakan Şahbaz Şerif, Shaheen-ll balistik füzelerinin başarılı şekilde test edilmesi nedeniyle bilim insanlarını, mühendisleri ve askeri yetkilileri tebrik etti.

Nihai rapor açıklandı: Reisi'yi taşıyan helikopterin neden düştüğü belli oldu! Nihai rapor açıklandı: Reisi'yi taşıyan helikopterin neden düştüğü belli oldu! Haberi Görüntüle

NÜKLEER SAVAŞ BAŞLIĞINA SAHİP

Söz konusu balistik füze Shaheen-ll, 2000 kilometre menzile kadar hem konvansiyonel hem de nükleer savaş başlığı taşıma kapasitesine sahip bir füze olarak biliniyor.

Habere Tepki Ver

8

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading