Sitede Ara

Ebu Ubeyde'den İsrail'i füzelerle vuran İran'a tebrik: 'Bugün tarihte istisnai bir gündür'

Ebu Ubeyde'den İsrail'i füzelerle vuran İran'a tebrik: 'Bugün tarihte istisnai bir gündür'

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, yazılı bir mesaj yayımladı ve füzelerle İsrail'i döven İran'ı tebrik etti. Ebu Ubeyde, "İşgal altındaki Filistin coğrafyasının tamamını etkileyen, bölgedeki çılgınlığının ve bölge halkına yönelik saldırganlığının cezasız kalabileceğini düşünen suç örgütü işgalcilere büyük bir darbe indiren İran'ın tepkisini tebrik ediyoruz." şeklinde konuştu.

Dünya

02.10.2024, 01:39

Filistin direniş hareketi Hamas'ın askeri kanadı İzzedin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrail'i füze yağmuruyla çaresiz bırakan İran'ı tebrik etti. Telegram hesabından açıklama yapan Ebu Ubeyde, "İşgal altındaki Filistin coğrafyasının tamamını etkileyen, bölgedeki çılgınlığının ve bölge halkına yönelik saldırganlığının cezasız kalabileceğini düşünen suç örgütü işgalcilere büyük bir darbe indiren İran'ın tepkisini tebrik ediyoruz." dedi.

Ebu Ubeyde, bugünün istisnai bir gün olduğunu vurgulayarak bu operasyonun aynı zamanda Filistin'in kurtuluşunda kendi paylarına düşeni yapmaları için İslam ümmetinin tüm özgür insanlarına yapılan bir çağrı olduğunu ifade etti.

XEC varyantı alarmı! Birkaç ay sonra baskın hale gelecek: Dünyada yayılmaya başladı XEC varyantı alarmı! Birkaç ay sonra baskın hale gelecek: Dünyada... Haberi Görüntüle

"BUGÜN İSTİSNAİ BİR GÜN"

Ebu Ubeyde'nin açıklamasında yer verdiği ifadeler şu şekilde: 

"İşgal altındaki Filistin coğrafyasının tamamını etkileyen, bölgedeki çılgınlığının ve bölge halkına yönelik saldırganlığının cezasız kalabileceğini düşünen suç örgütü işgalcilere büyük bir darbe indiren İran'ın tepkisini tebrik ediyoruz.

Bugün, ümmetin direniş ateşinin Filistin semalarına ulaştığı ve Tel Aviv'in, Yemen, Lübnan, Filistin ve İran'dan mücahidlerin saldırılarına maruz kaldığı çatışma tarihinde istisnai bir gündür. Bu, Filistin'in kurtuluşunda kendi paylarına düşeni yapmaları için İslam ümmetinin tüm özgür insanlarına yapılan bir çağrıdır."

Karadeniz cayır cayır yanıyor: 30.000 ton mühimmat imha edildi! Kayıp büyük! Karadeniz cayır cayır yanıyor: 30.000 ton mühimmat imha edildi! Kayıp... Haberi Görüntüle

İRAN'DAN İSRAİL'E YÖNELİK FÜZE SALDIRISI

İran, terör devleti İsrail'e akşam saatlerinde füze saldırısı başlattı. 200 füzenin peş peşe ateşlendiği saldırıda İsrail tarafında 8 kişinin hayatını kaybettiği ifade ediliyor. Başkent Tel Aviv ve diğer kentlerde sirenler çalarken halk sığınaklara akın etti ve uzun bir müddet dışarı çıkamadı. İran kaynakları füze saldırılarının yüzde 80-90 oranında hedefleri vurduğunu iddai ederken İsrail kaynakalrı Demir Kubbe'nin füzelerin önemli bir kısmını karşıladığını iddia ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading