Yandex Metrica

Egzersiz yaparken felç kaldı! Yaptığı yanlış hareket kaderini değiştirdi!

Egzersiz yaparken felç kaldı! Yaptığı yanlış hareket kaderini değiştirdi!

ABD'nin Kaliforniya eyaletinin San Diego kentinde yaşayan 32 yaşındaki genç kadın akroyoga ve egzersiz yaptığı sırada yanlış hareket sonrası felç kaldı.

Dünya

25.08.2024, 17:56

Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde yer alan San Diego'da 32 yaşındaki genç kadın Abby Weiss yoga yaptığı sırada zorlu bir harekette bulundu ve düşerek omuriliğini yaraladı.

Canlı yayında tüm dünyayı kandırmaya çalıştı! Netanyahu'nun 'harita' oyunu: Batı Şeria'daki şehirleri göstermedi! Canlı yayında tüm dünyayı kandırmaya çalıştı! Netanyahu'nun 'harita' oyunu: Batı... Haberi Görüntüle

YOGA YAPARKEN FELÇ KALDI

Felç kalan genç kadının yoga ve akrobasinin birleştirildiği akroyoga tutkunu olduğu öğrenildi. Mirror gazetesinde yer alan habere göre genç kadın zorlu hareketi denemek isterken omuriliğini zedelediği ve boynundan aşağısının felç olduğu öğrenildi.

Afganistan ile Pakistan arasında sınır çatışması: Ağır silahlar devrede! Afganistan ile Pakistan arasında sınır çatışması: Ağır silahlar devrede! Haberi Görüntüle

KIZI İÇİN BAĞIŞ TOPLADI

Abby'nin babası ise kızına destek olmak için yardım kampanyası başlattığı şu ana kadar ise 155 bin dolar topladığını açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading