Yandex Metrica

Elon Musk- Apple savaşları başladı! Yapay zeka çatışması krize yol açtı: Yasaklarım...

Elon Musk- Apple savaşları başladı! Yapay zeka çatışması krize yol açtı: Yasaklarım...

Apple şirketi OpenAI ile yapay zeka sistemini entegre etmesinin duyurmasının ardından, Elon Musk şirketinde Apple ürünlerini yasaklayacağını açıkladı. OpenAI ile mahkemelik olan Musk, bu karar sonrasında bir hayli kızdı.

Dünya

11.06.2024, 12:29

Tesla, SpaceX, Neuralink gibi şirketlerin sahibi olan dünyaca ünlü iş insanı Elon Musk, Apple'nin, WWDC'de ChatGPT'nin geliştirici şirketi OpenAI ile işbirliği yapacağını paylaşmasının ardından dev şirketler arasında büyük bir kriz patlak verdi. 

Tehlike geliyor! Eriyen Himalaya buzullarında 1700 antik virüs keşfedildi! Tehlike geliyor! Eriyen Himalaya buzullarında 1700 antik virüs keşfedildi! Haberi Görüntüle

MUSK OPENAI GÜVENMİYOR

OpenAI ile mahkemelik olan Elon Musk, Apple ile ortak işbirliği kararının ardından Elon Musk'tan şaşırtan bir açıklama geldi.  Musk, eğer Apple ve OpenAI işbirliği yaparsa şirketindeki bütün Apple cihazlarını yasaklayacağını duyurdu. Musk, OpenAI'ye güvenmediğini belirterek, ''Bu, kabul edilemez bir güvenlik ihlalidir'' açıklamasında bulundu.

Yabancı evlat edinme yasaklandı! O ülkeden tepki yağdı! Diplomatlar harekete geçti! Yabancı evlat edinme yasaklandı! O ülkeden tepki yağdı! Diplomatlar harekete... Haberi Görüntüle

APPLE CİHAZLARI FARADAY KAFESİNE

Ayrıca Musk, şirketi ziyaret edenlerin de üzerlerinde bulunan Apple cihazlarını kapıda teslim alacağını cihazların ise Faraday kafesinde saklanacağını kaydetti. 

Apple şirketinin kendine ait bir yapay zeka uygulamasını geliştirmek yerine OpenAı ile işbirliği yapmasının nedenine anlam veremeyen Elon Musk, “Apple'ın kendi yapay zekasını üretecek kadar akıllı olmaması, ancak bir şekilde OpenAI'nın güvenliğinizi ve gizliliğinizi koruyacağından emin olabilmesi açıkça saçma. Apple, verilerinizi OpenAI'a teslim ettiğinde aslında neler olup bittiği hakkında hiçbir fikre sahip değil.” dedi.

 

Soykırımcı İsrail ordusu katliam yaptığı bölgeden çekildi: Tubas-Türk Hastanesi kuşatılmıştı Soykırımcı İsrail ordusu katliam yaptığı bölgeden çekildi: Tubas-Türk Hastanesi kuşatılmıştı Haberi Görüntüle

APPLE VE OPENAI MUTLU

ChatGPT'nin Üst Yöneticisi Sam Altman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada mutluluklarını dile getirerek, "Bu yılın ilerleyen zamanlarında ChatGPT'yi cihazlarına entegre etmek için Apple ile ortaklık yapmaktan mutluyum. Gerçekten beğeneceğinizi düşünüyorum." dedi.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading