Yandex Metrica

Elon Musk İtalya lideri Meloni'den gözlerini alamadı! Sözleriyle başbakanı yere göğe sığdıramadı!

Elon Musk İtalya lideri Meloni'den gözlerini alamadı! Sözleriyle başbakanı yere göğe sığdıramadı!

Dünyaca ünlü milyarder Elon Musk, Washington'da Atlantik Konseyi'nin düzenlediği Küresel Yurttaşlık Ödülü törenine katıldı. Musk İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile bir araya gelerek sahnede konuma düzenledi. Ancak Musk İtalya Başkabakı'ndan gözlerini alamazken övgüler yağdırdı.

Dünya

25.09.2024, 10:13

Tesla, Starship, Neuralink gibi şirketlerin kurucusu olan teknoloji dahisi Elon Musk pazartesi günü New York'ta düzenlenen bir ödül törenine katıldı. Musk Washington merkezli düşünce kuruluşu Atlantik Konseyi'nden Küresel Yurttaşlık Ödülü aldı. 

Musk, İtalyan Başkbakanı Giorgia Meloni ile bir araya gelerek sohbet etti. Sonrasında ise Musk, Meloni 'ye ödülünü taktim etmesi için sahneye davet etti.

Bilim insanlarından akıl almaz araştırma: Ölüm ve yaşamın ötesinden başka bir durum var Bilim insanlarından akıl almaz araştırma: Ölüm ve yaşamın ötesinden başka... Haberi Görüntüle

İTALYA BAŞBAKANI MUSK'TAN ÖDÜL ALDI

Birleşmiş Milletler Gene Kurulu toplantısında ise 600 kişilik düzenlenen ödül töreninde İtalyan Babakanı Meloni'ye "İtalya'nın ilk kadın başbakanı olarak çığır açması, Avrupa Birliği ve transatlantik ittifaka verdiği güçlü destek ve bu yıl G7'ye başkanlık yapması" nedeniyle ödül verdi.

Putin'den ABD ve Avrupa'ya savaş tehdidi: 'Gerekli kararları alacağız' Putin'den ABD ve Avrupa'ya savaş tehdidi: 'Gerekli kararları alacağız' Haberi Görüntüle

MUSK GÖZLERİNİ ALAMADI

Musk Melon'ye ödülünü verdiği sırada gözlerini alamazken, "içi dışından daha güzel olan biri" ve "özgün, dürüst ve düşünceli" dedi. Musk,' Bu her politikacı için söylenmez' diye ekledi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading