Yandex Metrica

'Esirleri kurtar yeniden saldır': On binlerce İsrailli rehine takası için sokaklara indi

'Esirleri kurtar yeniden saldır': On binlerce İsrailli rehine takası için sokaklara indi

İsrailliler esirlerinin kurtarılması talebiyle bir kez daha sokaklara indi. Fakat özellikle cumartesi akşamları daha büyük katılımnla gerçekleştirilen gösteriler İsraillilerin gerçek niyetini sorgulatıyor. İşgal ettikleri topraklarda Filistinlilere yönelik saldırıların durdurulması hususunda herhangi bir talepte bulunmayan göstericilerin tek isteği esirlerin kurtarılması.

Dünya

08.09.2024, 01:48

Gazze'de ve son haftalarda Batı Şeria'da dünya tarihte görülmemiş acımasızlıkla işgal ettiği toprakların sahiplerine soykırım uygulayan İsrail, uluslararası kamuoyundan gelen tüm çağrılara rağmen saldırılarını sürdürüyor. ABD'nin ve Batı dünyasının sağladığı silahlarla Gazze'deki masumları katletmeye devam eden işgalciler, BM'nin on yıllardır aldığı kararları da uygulamıyor. 

Yabancı evlat edinme yasaklandı! O ülkeden tepki yağdı! Diplomatlar harekete geçti! Yabancı evlat edinme yasaklandı! O ülkeden tepki yağdı! Diplomatlar harekete... Haberi Görüntüle

NETANYAHU İÇERİDE ZOR DURUMDA

İç kamuoyunda Filistin direniş hareketi Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın direnişi ve soykırımcılara verdirdiği kayıplar Netanyahu hükümetini zor durumda bırakıp bakanlar arasında kavgalara neden olsa da siyonizmin katliam politikasının değişmesi beklenmiyor. 

Taylor Swift ABD seçimlerinde rengini belli etti! Hangi adayı destekleyeceğini açıkladı! Taylor Swift ABD seçimlerinde rengini belli etti! Hangi adayı destekleyeceğini... Haberi Görüntüle

İSRAİLLİLER GERÇEKTE NE İSTİYOR, BARIŞ MI? PEK DEĞİL

Hiç şüphesiz iç kamuoyunda başını esir yakınlarının çektiği ve Hamas tarafından alıkonulanların kurtarılmasını isteyen bir de halk var. Onlar da Binyamin Netanyahu'nun uyguladığı soykırım politikasını desteklemekle beraber esirlerin bir an önce evlerine dönmesini talep ediyor. Gerek Türkiye'de gerekse de yabancı basında yer alan haberlerde İsraillilerin bu taleplerinin sanki ateşkes ve Hamas'la ve dolayısıyla Filistinlilerle barış imzalanması yönünde olduğu belirtiliyor. Ancak İsraillilerin ana hedeflerinin esirlerinin kurtrılması olduğu çok açık. 

YouTube'dan video izledi, ameliyat yaptı! 15 yaşındaki genç hayatını kaybetti: Ülke bu skandalla çalkalanıyor YouTube'dan video izledi, ameliyat yaptı! 15 yaşındaki genç hayatını kaybetti:... Haberi Görüntüle

BAZI YOLLAR KAPATILDI

İşte o eylemlerden biri bugün yapıldı. Tel Aviv, Kudüs ve Hayfa başta olmak üzere birçok kentte düzenlenen gösterilere on binlerce İsrailli iştirak etti. Göstericiler attıkları sloganlar ve taşıdıkları dövizlerle Netanyahu hükümetinden esir takası anlaşması imzalamasını talep etti. Göstericilerin bazı yolları kapattığı eylemin 7 Ekim'den bu yana düzenlenen en büyük olduğu belirtiliyor. 

Dünyanın en çok abonesi olan youtuber Mr Beast'ın başı belada! 'Hayırseverlik videolarında kara para aklıyor' iddiası! Dünyanın en çok abonesi olan youtuber Mr Beast'ın başı belada!... Haberi Görüntüle

UZLAŞMAZ NETANYAHU

İsrail ile Hamas arasında arabulucular vasıtasıyla sürdürülen esir takası müzakereleri, İsrail tarafının uzlaşmaz tutumuyla sürekli kesintiye uğruyor. Gözü Filistinlilerin topraklarında olan siyonist devlet aşama aşama Gazze'nin ve Batı Şeria'nın kendi toprağı olarak kabul edilmesini sağlamaya çalışıyor.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading