Eski Avrupa Parlamentosu Milletvekili Mick Wallace'tan İsrail'e sert tepki: İsrail BM'den çıkarılmalıdır!

Eski Avrupa Parlamentosu Milletvekili Mick Wallace'tan İsrail'e sert tepki: İsrail BM'den çıkarılmalıdır!

İrlandalı eski Avrupa Parlamentosu milletvekili Mick Wallace, İsrail'in uluslararası hukuk ihlalleri nedeniyle Birleşmiş Milletler'den kaldırılması gerektiğini savundu. 

Dünya

14.10.2024, 15:14

Eski Avrupa Parlamentosu Milletvekili Mick Wallace, İsrail'in operasyon bölgelerini ve Birleşmiş Milletler Geçici Görev Gücü'ne (UNIFIL) yönelik saldırılarını eleştirerek, İsrail'in Birleşmiş Milletler'den çıkarılmasını ifade etti. 

NATO'da devir teslim! İtalya görevi Türkiye'den devraldı NATO'da devir teslim! İtalya görevi Türkiye'den devraldı Haberi Görüntüle

BM SESSİZ KALAMAZ 

Wallace, Batı ülkelerinin İsrail'e desteğini sert bir dille kınarken, Birleşmiş Milletler'in İsrail'in bu tür saldırılarına sessiz kalması durumunda BM'nin varlığının ileri sürülemeyeceğini söyledi. 

Bu açıklamalarda, İsrail'in bölgedeki askeri operasyonları ve uluslararası tepkilere karşı uygulanan politikalar artırıldı.

Büyük kıyamet kopacak! Dünya İran'ın İsrail saldırısını konuşuyor: Ortadoğu'da şimdi ne olacak? Büyük kıyamet kopacak! Dünya İran'ın İsrail saldırısını konuşuyor: Ortadoğu'da şimdi... Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE NE SÖYLEMİŞTİ? 

Batılı ülkelerin, Gazze'de sivilleri hedef alan saldırılara rağmen İsrail ile dayanışma mesajları vermesinin ve AB liderlerinin İsrail'i ziyaret etmesinin Filistinli sivil katliamına onay vermek olduğunu söyledi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading