Eski kocası ormanlık alanda ağaca bağlayıp gitti! Genç kadın günler sonra korkunç halde bulundu!

Eski kocası ormanlık alanda ağaca bağlayıp gitti! Genç kadın günler sonra korkunç halde bulundu!

Hindistan'da bir ormanda ağaca bağlı bir kadın bulundu. Kadının yorgun ve bitkin hali herkesi korkuturken genç kadının eski kocası tarafından ağacaa bağlandığı ortaya çıktı. 40 gün boyunca aç susuz ormanda hayat mücadelesi veren kadın çoban tarafından bulundu.

Dünya

31.07.2024, 15:51

Hindistan'ı ayağa kaldıran akılalmaz olay polisleri harekete geçirdi. Kumar adındaki genç kadının 40 gün önce eşi tarafından ormanlık alana götürülerek bir ağaca bağlı halde bulundu. Uzun süreboyunca aç kalan ve tek bir lokma yemek yemeyen kadın bir çoban tarafından bulundu. 

Eurofighter şantajı! Berlin Ege için garanti istedi: Ankara süreci sonlandırma aşamasında Eurofighter şantajı! Berlin Ege için garanti istedi: Ankara süreci sonlandırma... Haberi Görüntüle

40 GÜN BOYUNCA AĞACA BAĞLI YAŞADI

Çobanın ekiplere haber vermesinin ardından bölgeye gelen çok sayıda sağlık ve polis ekipleri kadını kurtardı. Zincire bağlı halde bulunan kadına ilişkin İndiana TV'de yer alan habrinde, Kumar'ın  40 gün önce ormanlık alana zorla götürülerek ağaca bağlandığı ve hiçbir şey yemeden hayatta kaldığı öğrenildi. 

Polis Kumar'ın eski kocasının cinayete teşebbüs nedeniyle dava açtı. Ayrıca kadının eski kocasının başka kişilerin hayatını tehdit ettiği ve kişisel güvenlik nedeniyle hapis cezasına çaprtırılacağı ifade edildi.

Sinvar'ın ölümü sonrası soykırım ortağı Biden'dan dikkat çeken çıkış: Artık zamanı geldi Sinvar'ın ölümü sonrası soykırım ortağı Biden'dan dikkat çeken çıkış: Artık... Haberi Görüntüle

AÇ SUSUZ YAŞAM SAVAŞI VERDİ

Sağlık taramasındangeçen genç kadının genel durumunun iyi olduğu ancak aşırı zayıflığı ve psikolojik sorunları nedeniyle tedavi altına alındığı öğrenildi. 

Ağaca bağlanan genç kadın hakkında ise şaşırtanbir detya ortaya çıktı. Kumar'ın Kamala Harris'in annesinin bir zamanlar yaşadığı köyde yaşadığı Kumar'ın evinde ABD pasaportu ve uslusal kimliği ele geçirildiği ortaya çıktı. Olayın uluslararası bir vaka olabileceği öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading