Yandex Metrica

Et yediği için dövülerek öldürüldü! İneklere tapan Hintliler'den genç adama akıl almaz saldırı!

Et yediği için dövülerek öldürüldü! İneklere tapan Hintliler'den genç adama akıl almaz saldırı!

Hindistan'da 25 yaşındaki Sabir Malik isimli bir genç sığır eti yediği için bir grup tarafından linç edilerek öldürüldü. Olayla ilgili Hindistan hükümeti ve muhalefet partililer açıklama yaparken bazı eyaletlerde et yemenin yasak olması tepki çekmeye devam ediyor.

Dünya

04.09.2024, 13:47

27 Ağustos günü Hindistan'ın Harya eyaletinde sığır eti yiyen 25 yaşındaki Sabir Malik isimli bir genç hurda satma bahanesiyle otobüs durağına çağırıldı. bir grup tarafından Malik'in sığır eti yediği iddia edldi ve sonrasında genç adama saldırı düzenlendi. 

Ukrayna'da ölü sayısı artıyor: Rus ordusunun balistik füzelerle saldırdığı bildirildi Ukrayna'da ölü sayısı artıyor: Rus ordusunun balistik füzelerle saldırdığı bildirildi Haberi Görüntüle

SIĞIR ETİ YEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRÜLDÜ

Polis ise saldırganların, Abhishek, Mohit, Ravinder, Kamaljit ve Sahil adlı kişiler olduğu, başka göçmenler se adamın sığır eti yediği için suçlayarak dövmeye kalktıkları öğrenidli.  Çevredeki Hintliler kalabalık grubu ayırmaya çalışsa da saldırganlar kurbanı başka bir yere götürdü. Ancak Malik yaşanan saldırılar sonrasında ölümcül darbeler aldığı için hayatını kaybetti. 

Araştırma sonuçları endişelendirdi! Telefonlarımız dinleniyor mu? Araştırma sonuçları endişelendirdi! Telefonlarımız dinleniyor mu? Haberi Görüntüle

BAZI EYALETLERDE ET YEMEK YASAK

Olayla ilgili çekilen videoları inceleyen polis memurları 7 kişiyi tutukladı. Haryana başbakanı Nayab Singh Saini ise olayla ilgili linç demek yerine talihsizlik dediği için eleştirilirken, eyalette inekleri korumak için bir dizi yasalar getirmişti.

Muhalefet ise olayı sert bir dille eleştirirken ülkenin bazı bölgelerinde sığır eti yemek tamamen yasak. Ancak bu kurala uymayan kişiler ise şiddete maruz kalması sonucunda ülkede gergin anlar yaşanmaya devam ediyor.

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading