Sitede Ara

Evin temelinden çıkanlar şaşırttı! Gördüklerine inanamadılar: Yetkiler hemen harekete geçti

Evin temelinden çıkanlar şaşırttı! Gördüklerine inanamadılar: Yetkiler hemen harekete geçti

Vietnam'ın Gia Lai eyaletinde bir evden çıkanlar görenleri şaşırttı. Daha sonra hemen yetkililere haber verdiler. Evin temelinde en az 32 askere ait toplu mezar bulundu.   

Dünya

07.10.2024, 18:53

Vietnam​'da yaşanan olay gün yüzüne çıktı. Gia Lai eyaletindeki bir evin temelinde çalışmalar yapılırken, bazı parçalara rastlandı. Bu çalışmada bulunan çok sayıda kemik​ parçasıydı. Daha sonrasında hemen yetkililere haber verildi. 

Bilim adamlarından kritik uyarı! Güneş patlamasının etkileri başladı! Dünya Jeomanyetik fırtınalarla karşı karşıya! Bilim adamlarından kritik uyarı! Güneş patlamasının etkileri başladı! Dünya Jeomanyetik... Haberi Görüntüle

ASKERLERE AİT EŞYALAR ORTAYA ÇIKTI

Gia Lai eyaleti askeri komutanlığı, toplu mezarda yaptığı incelemede 32 insan kalıntısının Vietnam askerlerine ait olduğunu doğruladı. Bu askerlerin hangi savaşta öldüğü henüz bilimiyor. Yetkililer bu konuyla alakalı çalışmalarını sürdürüyor.

Bölgeye gönderilen inceleme ekibi ise evin temelinde kemik kalıntılarının yanı sıra düğme, matara, lastik ayakkabı tabanları ve mermi gibi savaş dönemine ait eşyalara rastlandığını açıkladı. İnceleme ekibi, bölgede bulunan parçalar sonrası yürütülen kazı çalışmalarını genişletti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading