Yandex Metrica

Sitede Ara

Fabrika çalışanları 200 arabaya el koydu: Audi Brüksel fabrikasında üretim durdu

Fabrika çalışanları 200 arabaya el koydu: Audi Brüksel fabrikasında üretim durdu

Audi Brüksel fabrikasının yönetimi, tesise gelecekte üretilmek üzere herhangi bir model tahsis edilmemesinin ardından çalışanlar ile gerilim yaşadı. Fabrika, çalışanların el koyduğu 200 civarında aracın anahtarının teslim edilmemesi halinde üretim yapmayacağını açıkladı.

Dünya

09.09.2024, 14:18

Alman otomobil üreticisi Volkswagen Grubu'na ait Audi markası, temmuz ayında lüks segment elektrikli otomobil modeli Q8'in üretildiği ve yaklaşık 3 bin kişinin çalıştığı Brüksel fabrikasında talebin düşmesinden dolayı yeniden yapılanmaya gidileceğini ve söz konusu modellerin Meksika'da üretileceğini duyurmuştu.

Savunmada güç birliği! Mısır ve Türkiye'den tarihi adım: Stratejik teknoloji transferi an meselesi! Savunmada güç birliği! Mısır ve Türkiye'den tarihi adım: Stratejik teknoloji... Haberi Görüntüle

FABRİKA ÜRETİMİ DURDURDU

Markanın Brüksel yönetimi, tesise gelecekte üreitlmek üzere herhangi bir model tahsis edilmemesinin ardından çalışanlarla yaşanan gerilim sonrasında alınan son kararı duyurdu.

Yönetim, işçilerin üretimi normal şekilde sürdürmediği ve el konulan araba anahtarlarını teslim etmediği sürece fabrikanın kapalı tutulacağını, bu süreçte çalışanlara ödeme de yapılmayacağını bildirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading