Yandex Metrica

Filistin'e destek verdiği için kadro dışı kalmıştı! El Ghazi, Mainz'a açtığı davayı kazandı

Filistin'e destek verdiği için kadro dışı kalmıştı! El Ghazi, Mainz'a açtığı davayı kazandı

Filistin'e destek paylaşımında bulunduğu için Mainz'dan kovulan Anwar El Ghazi, kulübe açtığı davayı kazandığını ve elde ettiği tazminatın 500 bin Euro'sunu Filistin'e bağışlayacağını açıkladı.

Dünya

24.08.2024, 18:02

ABD başta olmak üzere birçok ülkenin desteğini arkasına alarak dünyada eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları acımasızca devam ediyor.

Hedef gözetmeksizin her yeri bombalayan çocuk, kadın, yaşlı demeden herkesi öldüren İsrail güçleri, şu ana kadar 40 binden fazla yakın masum Filistinliyi katletti. 11 aydan bu yana Gazze'yi bombalayan İsrail ordusu, 90 binden fazla kişiyi de yaraladı.

Soykırımın başında bu yana Filistin'de yaşanan zulme 'dur' diyen ve Gazz'ye destek paylaşımında bulunan Anwar El Ghazi, kulübü Mainz tarafından kadro dışı kaldı.

Eurofighter out F-15 in! O ülke gemileri yaktı: Savaş uçağı için harekete geçtiler Eurofighter out F-15 in! O ülke gemileri yaktı: Savaş uçağı... Haberi Görüntüle

DAVAYI KAZANIP PARAYI GAZZE'YE BAĞIŞLADI

Filistin'e destek paylaşımında bulunduğu için Mainz'den gönderilen Anwar El Ghazi, Alman ekibine açtığı davayı kazandı.

El Ghazi, kazandığı 1,7 milyon Euro'luk tazminatın 500 bin Euro'sunu Filistin'e destek vermek için bağışlayacağını açıkladı.

Anwar El Ghazi, yaptığı açıklamada "Mainz'e, benim aracılığımla Filistin'e verdiği bu destekten dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

6. nesil savaş hayali suya düşebilir! Mikoyan-41 için şoke eden iddia: Çizim tahtasından hiç çıkmayabilir 6. nesil savaş hayali suya düşebilir! Mikoyan-41 için şoke eden... Haberi Görüntüle

KULÜBE TEŞEKKÜR ETTİ

Al Ghazi, Alman kulübü Mainz'a bağışta bulunabilmesine olanak verdikleri için teşekkür etti.

Kazandığı parayı aylardır abluka altında olan ve yoğun bombardımana maruz kalan Gazze'ye bağılşayacağını açıklayan Al Ghazi, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Sosyal medya kullanıcıları, Al Ghazi için birnlerce destek paylaşımında bulunurken ''Kral hareket'' diyenler oldu.

Habere Tepki Ver

7

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading