Yandex Metrica

Film sahnesi değil gerçek! İzlanda'da volkanik patlama: Acil durum ilan edildi!

Reykjanes Yarımadası'nda bulunan bir yanardağın patlaması sonucunda 'acil durum' ilan edilen İzlanda, Aralık 2023 ayından itibaren bu yana 6'ncı volkanik patlamasını yaşıyor.  

Dünya

23.08.2024, 17:25

İzlanda, yine lavlara teslim oldu.

Ülkenin güneybatısında bulunan bir yanardağ, patlayarak lav ve kül püskürtmeye başladı.

Film sahnesini aratmayan görüntülerin ardından İzlandalı yetkililerden volkanik faaliyete ilişkin açıklamalar geldi.

Soykırım çetesi dağılıyor! İsrail'de bir üst düzey istifa daha! 35 yıldır görevi yürütüyordu Soykırım çetesi dağılıyor! İsrail'de bir üst düzey istifa daha! 35... Haberi Görüntüle

ACİL DURUM İLAN EDİLDİ!

'Acil durum' ilan eden yetkililer, acil müdahle ekiplerinin sahaya gönderildiğine dikkat çekti. Yetkililer hem kendi güvenlikleri hem de ekiplerin güvenliği için yerel sakinlerden patlama bölgelerinden uzak durmalarını istedi.

Devam eden patlamaya rağmen İzlanda Havalimanı'nda uçuşların devam ettiği açıklandı.

ABD kesenin ağzını açtı! Ermenistan'a hibe yardımı iki kattan fazla arttırıldı ABD kesenin ağzını açtı! Ermenistan'a hibe yardımı iki kattan fazla... Haberi Görüntüle

LAV PATLAMASI, FİLM SAHNESİNİ ARATMIYOR

Yerel medya ve sosyal medyaya yansıyan görüntülerde yanardağdan fışkıran sıcak lavlar ve havaya yükselen devasa duman bulutu görüldü.

Uluslararası ajansların geçtiği görüntülerde kıyamet filmlerini andıran kareler yer aldı.

Yerel halk ve bölgedeki turistler, tüm uyarılara rağmen patlamaları uzaktan izlemeye çalıştı.

Siyonistin soykırımda yeni planı! İsrail basınından çarpıcı iddia: Hükümet o bölgeyi ilhak edecek! Siyonistin soykırımda yeni planı! İsrail basınından çarpıcı iddia: Hükümet o... Haberi Görüntüle

2010 YILINDAKİ PATLAMA AKILLARA GELDİ

Reykjanes Yarımadası'nda bulunan ve 2021'de faaliyete geçen Fagradals Yanardağı, 6 bin yıl sonra lav püskürtmeye başlamıştı. Bu, Reykjanes'de 781 yıl sonra meydana gelen ilk volkanik patlama olmuştu.

İzlanda'da Nisan 2010'da Eyjafjallajokull Yanardağı patlamıştı. Patlama, yaydığı kül bulutu nedeniyle Avrupa'da çok geniş bir alanda hava sahasının kapanmasına yol açmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading