Yandex Metrica

Sitede Ara

Fırtına can aldı: 2 kişi sel sularınakapılarak can verdi

Fırtına can aldı: 2 kişi sel sularınakapılarak can verdi

Polonya'nın güneyinde etkili olan Boris Fırtınası, şiddetli yağışlara yol açtı. Sel sularına kapılan 2 kişi hayatını kaybetti, altyapı büyük zarar gördü.

Dünya

15.09.2024, 18:11

Avrupa’nın orta ve doğu bölgelerinde etkili olan Boris Fırtınası, Polonya'nın güneyinde şiddetli yağışlara ve sel felaketlerine neden oldu. Özellikle Yukarı Silezya ve Aşağı Silezya bölgelerinde etkisini artıran fırtına, birçok yerleşim yerinde ciddi hasara yol açtı.

Hamas'tan İsrail'e Netanyahu uyarısı: 'Esirler gün yüzü göremeyecek' Hamas'tan İsrail'e Netanyahu uyarısı: 'Esirler gün yüzü göremeyecek' Haberi Görüntüle

SEL VE YIKIM: ALTYAPI ÇÖKTÜ

Dünden bu yana aralıksız devam eden yoğun yağışlar nedeniyle Polonya’da birçok nehir taştı. Stronie Slaskie, Klodzka, Glucholazy, Ladek Zdroj ve Bielsko Biala gibi şehirler sel suları altında kaldı. Stronie Slaskie'de bir barajın duvarı çökerken, Glucholazy kasabasında bir köprünün yıkıldığı bildirildi. Bölgede ulaşım ve altyapı ciddi şekilde zarar gördü.

Paylaştığı fotoğraf alay konusu oldu, görevden alındı! ABD'li komutanın hatası viral oldu! Paylaştığı fotoğraf alay konusu oldu, görevden alındı! ABD'li komutanın hatası... Haberi Görüntüle

CAN KAYIPLARI VE TAHLİYE ÇALIŞMALARI

Klodzko ve Bielsko Biala kentlerinde sel sularına kapılan 2 kişinin yaşamını yitirdiği açıklandı. Şiddetli yağışlar ve taşkınlar nedeniyle on binlerce haneye elektrik verilemiyor. Bölgedeki halkın güvenli bölgelere tahliye edilmesi için itfaiye ve askerler zamanla yarışıyor. Tahliye çalışmalarına helikopterler de katılırken, devam eden yağışlar ölü ve yaralı sayısının artabileceği endişesini beraberinde getiriyor.

Türkiye korkusundan yaptık! Miçotakis resmen itiraf etti: Savunma sanayisine yatırım yapmaya mecburuz Türkiye korkusundan yaptık! Miçotakis resmen itiraf etti: Savunma sanayisine yatırım... Haberi Görüntüle

ÇEVREDEKİ ÜLKELERDE DE ETKİLİ

Boris Fırtınası yalnızca Polonya’yı değil, komşu ülkeleri de vurdu. Çekya'da on binlerce insan elektriksiz kalırken, Romanya'nın doğusunda fırtına nedeniyle 4 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Fırtınanın şiddeti azalmadan Avrupa'nın farklı bölgelerinde etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading