Yandex Metrica

Fiyatını duyan kapış kapış aldı! Xiaomi ve Samsung'un yeni rakibi üç saatte 100.000 sattı

Fiyatını duyan kapış kapış aldı! Xiaomi ve Samsung'un yeni rakibi üç saatte 100.000 sattı

Samsung ve Xiaomi'nin yeni rakibi olarak görülen CMF Phone 1, sadece 3 saat içerisinde 100 binden fazla satmayı başardı.

Dünya

15.07.2024, 18:51

Nothing'in yeni cep telefonu CMF Phone 1 8 Temmuz'da piyasaya sürüldü. Bu modelle İngiliz şirketi, 250 euro civarında bir fiyata cep telefonu üreten ilk şirket oldu. Samsung ve Xiaomi'nin en iyi isimlerinin Galaxy A15 5G veya Redmi Note 13 gibi modellerle hakim olduğu bir pazar. Ancak CMF Phone 1 bu hakimiyeti kırabilir. En azından ilk satış rakamları bunu gösteriyor.

GSMArena'ya göre, satışa çıktıktan sonraki ilk üç saat içinde CMF Phone 1'in 100.000'den fazla kopyası sipariş edildi. Yani yeni Hiçbir Şey telefonunun özel bir yanı var gibi görünüyor. Peki akıllı telefonu bu kadar popüler yapan şey nedir?

3 milyon tonluk dev doğalgaz anlaşması! 15 yıl boyunca sürecek 3 milyon tonluk dev doğalgaz anlaşması! 15 yıl boyunca sürecek Haberi Görüntüle

CMF PHONE 1'İN ÖZELLİKLERİ

CMF Phone 1 tasarımıyla dikkat çekiyor. Sırtın sağ alt köşesinde döner tekerlek bulunmaktadır. Bunu sökerseniz, cep telefonuna aksesuar takmak için kullanabileceğiniz bir iplik ortaya çıkacaktır. Örneğin, üretici şu anda CMF Phone 1 için bir kordon (cep telefonunu boynunuza takabileceğiniz bir kayış), bir stand ve bir kart tutucu sunmaktadır.

CMF Telefonun arka tarafı da kolaylıkla sökülüp değiştirilebilir. Üreticinin mağazasından satın alabileceğiniz diğer 3 sırtın yanı sıra, Hiçbir şey 3D yazıcıyla kendi sırtınızı üretmenizi mümkün kılan belgeler de yayınlamadı . Bunlar, rakip Samsung ve Xiaomi'nin henüz sunmadığı kişiselleştirme seçenekleridir.

Kanser aşısında çığır açan gelişme! Biontech insanlı deneylere başladı! Kanser aşısında çığır açan gelişme! Biontech insanlı deneylere başladı! Haberi Görüntüle

TALEP PATLAMASININ NEDENİ İŞLEMCİSİ 

Nothing'in CMF Phone 1'i aynı zamanda Mediatek Dimensity 7300 işlemciyi de içeriyor. GSMArena'ya göre AnTuTu kıyaslama testinin 10. versiyonunda 646.635 puan elde etti . Bu fiyat aralığındaki Samsung ve Xiaomi cep telefonları daha zayıf işlemciler içerdiğinden daha düşük AnTuTu puanları elde ediyor.

Mediatek Dimensity 6100+ yonga setine sahip Samsung Galaxy A15 5G, AnTuTu kıyaslamasında 364.663 puan alırken, Dimensity 6080'e sahip Xiaomi Redmi Note 13 ise 455.421 puan aldı. Her iki değer de CMF Phone 1'e göre oldukça düşük. Yüksek talebin bir diğer nedeni de muhtemelen işlemci olacak.

Habere Tepki Ver

0

2

1

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading