Sitede Ara

Fransa'da hızlı trende patlama! Avrupa Parlamentosu milletvekillerini taşıyordu

Fransa'da hızlı trende patlama! Avrupa Parlamentosu milletvekillerini taşıyordu

AP milletvekilleri Fransa'nın Strazburg kentinde facianın eşiğinden döndü. Genel Kurul toplantısı sonrası Brüksel'e dönmek için hızlı trene binen vekiller trende meydana gelen patlama nedeniyle büyük panik yaşadı.

Dünya

11.10.2024, 00:19

Fransa'nın Strazburg kentinde Genel Kurul toplantısına katılan Avrupa Parlamentosu milletvekilleri Brüksel dönüşünde büyük bir facianın eşiğinden döndü. AP milletvekillerini taşıyan hızlı trende patlama meydana geldi. 

Askerler ve savaş teçhizatları peş peşe bombalandı! Rusya Savunma Bakanlığı 'Kimseye acımak yok' diyerek paylaştı! Askerler ve savaş teçhizatları peş peşe bombalandı! Rusya Savunma Bakanlığı... Haberi Görüntüle

PATLAMANIN SEBEBİ

Tren yolu şirketi Eurostar, Strazburg-Brüksel seferini yapmak üzere hareket eden charter treninde patlama meydana geldiğini duyurdu. Teknik bir nedenle meydana gelen patlama milletvekillerinin paniklemesine neden oldu. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edilirken milletvekilleri trenden tahliye edildi. Olayın yaşanması üzerine bazı milletvekillerinin sosyal medyada yaşanan olayla ilgili öfkeli paylaşımlar yaptığı görüldü. Fransız hükümetini suçlayan bazı milletvekilleri canlarının hiçe sayıldığını belirtti. 

Türkler nefes kesecek! ANKA III Yunan radarına girdi: Bölgedeki tüm dengeleri değiştirecek Türkler nefes kesecek! ANKA III Yunan radarına girdi: Bölgedeki tüm... Haberi Görüntüle

AKSAMALAR MEYDANA GELDİ

Öte yandan patlama nedeniyle tren istasyonunda aksamalar meydana geldiği ve çok sayıda yolcunun bir süre beklemek zorunda kaldığı ifade edildi.

İran İsrail'i hangi füzeler ile vurdu? Balistik füze nedir? Fatih-110, Kadir-110, Şahab-3 balistik füzelerinin özellikleri İran İsrail'i hangi füzeler ile vurdu? Balistik füze nedir? Fatih-110,... Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE DE DISNEYLAND'A GİTMİŞTİ

AP Genel Kurulu, ayda bir kez Brüksel yerine Strazburg'da toplanıyor. 7 Ekim'de başlayan oturumlar, bugün sona ermişti.  

Ekim 2023'te Brüksel'den yola çıkan ve AP milletvekillerini taşıyan hızlı tren, Fransa'nın Strazburg kenti yerine yanlışlıkla eğlence parkı Disneyland Paris'e gitmişti. Hızlı trenin Strazburg'a varması planlanıyordu ancak tren, Fransa'da Roissy-Charles-de-Gaulle Garı noktasına vardığında yanlış bir hatta yönlendirilerek Strazburg yerine yanlışlıkla 400 kilometre uzaklıktaki Disneyland Paris'e ulaştırmıştı. Ardından tren rötarla Strazburg’a yönelmiş bu durum da sosyal medyada esprilere neden olmuştu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading