Yandex Metrica

Fransa'da PKK konseri! Festival adı altında terör propagandası yaptılar!

Fransa'da PKK konseri! Festival adı altında terör propagandası yaptılar!

Terör örgütü PKK'nın hücre evine dönen Fransa'da festival adı altında PKK konseri düzenlendi. Terör örgütü paçavralarının sallandığı konserde Türkiye'ye lanet sloganları atıldı.

Dünya

16.09.2024, 14:10

Terör örgütü PKK ile arasında mesafe koyamayan Fransa bir skandala daha imza attı. Marsilya'da PKK destekçileri tarafından düzenlenen konserde Türkiye'ye lanet sloganları atıldı.

ABD'den küçülme kararı! Yeni nesil savaş uçakları için tarihi karar! ABD'den küçülme kararı! Yeni nesil savaş uçakları için tarihi karar! Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'YE LANET SLOGANLARI

Terör yuvası haline gelen Fransa'nın Marsilya şehrinde PKK konseri düzenlendi. Terör örgütü paçavralarının asıldığı sözde festival alanında sanatçılar terör örgütü PKK'nın giydiği kıyafetler ile sahneye çıktı. 

"Biji Kürdistan" ve "Biji gerilla" sloganlarınına atıldığı sözde konser alanında bebek katili Abdullah Öcalan'a destek sesleri yükseldi. Skandal festival bazı kanallarda canlı yayınlanırken, Türkiye'ye lanet sloganları da atıldı.

Kim gemileri yaktı! Nükleer cephane genişleyecek: Ordumuz tamamen savaşa hazır Kim gemileri yaktı! Nükleer cephane genişleyecek: Ordumuz tamamen savaşa hazır Haberi Görüntüle

FRANSA SESSİZ KALDI

Fransa Dışişleri Bakanlığı, AA muhabirinin, PKK Avrupa Birliği ve Fransa tarafından terör örgütü olarak tanınırken örgüte ait paçavralarla terör propagandasının yapıldığı bu gösteriye neden izin verildiği sorusunu henüz yanıtlamadı.

Kıbrıs'a dikkat! Silah ambargosunun kaldırılışını taçlandırdılar: ABD ve Rum kesiminden askeri işbirliği anlaşması Kıbrıs'a dikkat! Silah ambargosunun kaldırılışını taçlandırdılar: ABD ve Rum kesiminden... Haberi Görüntüle

FRANSA'NIN PKK AŞKI...

Hatırlanacağı üzere Fransız çimento şirketi, Lafarge, yıllarca terör örgütü PKK'ya destek sağladı. Fransız çineto firmasının, teröre desteği YPG/PKK sınırlı değildi. Öncesinde bir başka terör örgütü DEAŞ’a rüşvet ödediği de ortaya çıkmıştı. PKK/YPG'ye de koruma parası adı altında her ay 100 bin dolar ödediler.

Lübnan'da patlatılan çağrı cihazları mercek altında! 3 ayrı model 2 farklı ülkeden tedarik edildi Lübnan'da patlatılan çağrı cihazları mercek altında! 3 ayrı model 2... Haberi Görüntüle

MİT AVLAMIŞTI

Suriye'nin kuzeyinde Halep'in Aynularap ilçesinde, Fransız çimento şirketi Lafarge'a ait tesisi yerle bir eden Milli İstihbarat Teşkilatı, PKK'nın yuvalandığı tesisi tanınmaz hale getirmiti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading