Yandex Metrica

Fransa'da PKK konseri! Türkiye aleyhine sloganlar atıldı

Fransa'da PKK konseri! Türkiye aleyhine sloganlar atıldı

Fransa, terör örgütü PKK'ya her alanda desteklerini kesintisiz sürdürüyor. Marsilya'da terör örgütü PKK destekçileri tarafından düzenlenen konserde Türkiye'ye lanet sloganları atıldı.  

Dünya

16.09.2024, 10:28

Türkiye'nin uyarılarına rağmen terör ötgütü PKK/YPG/PYD'ye desteğini sürdüren ülkelerin başında gelen Fransa'da terör örgütü PKK tarafından konser etkinliği düzenlendi. Konser sırasında Türkiye aleyhine sloganlar atıldı. 

Terör örgütü PKK'nın en büyük destekçilerinden Fransa'da bir skandala daha imza atıldı. PKK, Fransa'nın Marsilya kentinde konser düzenledi.

Asker bulamıyorlar! Yunanistan Harp Okulları alarm verdi: Bakanlık acil durum ilan etti. Asker bulamıyorlar! Yunanistan Harp Okulları alarm verdi: Bakanlık acil durum... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'YE LANET SLOGANLARI ATILDI

Terör örgütü sempatizanları Marsilya'daki konserde, PKK paçavraları astı. Teröristlerinin kıyafetinin giyildiği konserde, "Biji Kürdistan" ve "Biji gerilla" sloganları atıldı.

Bebek katillerinin düzenlediği skandal konser bazı kanallardan canlı yayınlanırken, Türkiye'ye lanet sloganları da atıldı. Söz konusu konserde ayrıca terör örgütü flamaları da açıldı.

"İsrail'i kim daha çok seviyor?" Trump-Harris kapışmasına damga vuran tartışma Haberi Görüntüle

FRANSIZ LAFARGE DA YILLARCA PKK'YI DESTEKLEDİ

Fransız çimento şirketi Lafarge, yıllarca terör örgütü PKK'ya destek sağladı.

Fransız çimento devinin, teröre desteği YPG/PKK sınırlı değildi.  Öncesinde bir başka terör örgütü DEAŞ’a rüşvet ödediği de ortaya çıkmıştı. PKK/YPG'ye de koruma parası adı altında her ay 100 bin dolar ödediler.

Cep boşaltan F-35 siparişi! Bize çok daha fazlası lazım, 58 tane yetmez Cep boşaltan F-35 siparişi! Bize çok daha fazlası lazım, 58... Haberi Görüntüle

MİT, LAFARGE TESİSİNİ VURMUŞTU

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Suriye'nin kuzeyinde Halep'in Aynularap ilçesinde, Fransız çimento şirketi Lafarge'a ait tesisin bulunduğu yerleşkenin bir bölümünde yuvalanan PKK/YPG'lilere ait stratejik hedefi vurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

1

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading