Fransız Silahlı Kuvvetleri'nde başörtüsü krizi! 'İslamcılar orduya sızdı'

Fransız Silahlı Kuvvetleri'nde başörtüsü krizi! 'İslamcılar orduya sızdı'

Fransız Silahlı Kuvvetleri'nin takviminde yer alan başörtülü kadın fotoğrafı ülkeyi karıştırdı. Silahlı Kuvvetler, takvimin bakanlığın bir bölümünde çalışanlar tarafından izinsizce hazırlandığını öne sürdü. Bakanlığın açıklamasına inanmayan Fransızlar ise sosyal medyada 'İslamcılar orduya sızabiliyorsa Ruslar tüm bilgilere sahip olabilir' yorumlarıyla devleti hedef tahtasına oturttu.

Dünya

23.01.2024, 20:02

Fransa, Silahlı Kuvvetleri takviminde yer alan başörülü bir kadının fotoğrafını konuşuyor. Sosyal medyada binlerce kişi "İslamcılar orduya sızdı" gibi yorumlar yaparken Fransa Savunma Bakanlığı, fotoğrafın photoshop olduğunu iddia etti. Fransızlar ise photoshop iddialarına inanmıyor. 

Ordu içinde hiç kimse kullanmayacak: İran Devrim Muhafızları'ndan iletişim cihazı yasağı! Ordu içinde hiç kimse kullanmayacak: İran Devrim Muhafızları'ndan iletişim cihazı... Haberi Görüntüle

BAKANLIK İNKAR ETTİ: 'RESMİ DEĞERİ YOK'

Fransa Savunma Bakanlığı'ndan ordu takvimindeki başörtülü kadın hakkında paylaşılan fotoğraf hakkında yapılan açıkalamada, sosyal meyada dolaşan takvimin bakanlığın bir bölümünün izinsiz girişimi olduğu belirtildi. Takvimin resmi bir değerinin olmadığını ifade eden Savunma Bakanlığı, sürdürülebilir kalkınma kapsamında 2020'den bu yana takkvim üretilmediğini öne sürdü. 

Siyonist rejim Lübnan'ı vurdu! Savaş mağdurları Türkiye'ye akın etti... Siyonist rejim Lübnan'ı vurdu! Savaş mağdurları Türkiye'ye akın etti... Haberi Görüntüle

FRANSIZLAR BAKANLIĞA İNANMIYOR

Bakanlıktan yapılan paylaşıma gelen yorumlarda ise Fransızların açıklamaya inanmadığı görülüyor. Bakanlığın Twitter hesabından geçtiği açıklamaya yorum yapan Fransızlar, başörtüsü meselesinin gerçekliğinin yanı sıra böyle bir takvimin yetkili isimlerin haberi olmaksızın paylaşılabilmesine de tepki gösterdi. 

Kanlı plan deşifre oldu: İsrail'in hedefi Hizbullah değil tüm Lübnan halkıydı! Kanlı plan deşifre oldu: İsrail'in hedefi Hizbullah değil tüm Lübnan... Haberi Görüntüle

'İSLAMCILAR ORDUYA SIZABİLİYORSA RUSLAR TÜM BİLGİLERE SAHİP OLABİLİR'

Bakanlığa gelen tepkiler arasında 'İslamcılar orduya sızdı.', 'Silahlı Kuvvetler kültürel soykırıma göz yumdu.', 'Umarım hiçbir servis üst makamlara başvurmadan savaş ilan etmez, zavallı ülkem!', 'Hiyerarşinizi kontrol etmiyorsunuz ve muhalif hizmetleriniz mi var?', 'Savunmada bile hiçbir şeyi kontrol etmiyorsun.', 'Eğer İslamcılar orduya sızabiliyorsa Ruslar bütün hassas bilgilere sahip olabilir.' gibi yorumlar yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading