Futbol dünyası gerilimli anlara sahne oldu! İtalya-İsrail maçında görülmemiş güvenlik önlemi: Keskin nişancılar çatıda nöbet tuttu!

Futbol dünyası gerilimli anlara sahne oldu! İtalya-İsrail maçında görülmemiş güvenlik önlemi: Keskin nişancılar çatıda nöbet tuttu!

Futbol dünyasında tansiyonun yükseldiği bir maç geride kaldı! UEFA Uluslar A Ligi'nde İtalya ile İsrail arasında oynanan karşılaşma, saha içindeki mücadeleden çok stadyum çevresindeki olağanüstü güvenlik önlemleriyle dikkat çekti. Maç sırasında stadyumun çatılarına yerleştirilen keskin nişancılar, izleyenlerde şaşkınlık ve endişe yarattı.

Dünya

16.10.2024, 11:44

İtalya ve İsrail arasındaki siyasi gerilimler ve güvenlik endişeleri, yetkilileri en üst düzey güvenlik tedbirleri almaya zorladı. Stadyumun etrafında alınan sıkı güvenlik önlemleri, stadyumun çatısında konumlanan keskin nişancılarla doruk noktasına ulaştı.

2024 Nobel Fizik Ödülü sahiplerini buldu 2024 Nobel Fizik Ödülü sahiplerini buldu Haberi Görüntüle

KESKİN NİŞANCILAR TEDBİR ALDI 

Maç boyunca çatılardaki keskin nişancıların varlığı, izleyiciler arasında dikkat çekti. Güvenlik tedbirleri kapsamında uygulanan bu önlem, futbolseverler ve spor medyasının da gündemine oturdu. Hem İtalyan hem de İsrailli futbolcular, böylesine olağanüstü güvenlik şartları altında maçlarını oynarken herhangi bir olumsuz olay yaşanmadı.

Serap değil gerçek! Kıyamet alameti gibi olay! Dünyanın en kuran çölünü su bastı! Serap değil gerçek! Kıyamet alameti gibi olay! Dünyanın en kuran... Haberi Görüntüle

GÜVENLİK ÖNLEMİ ARTTIRILDI 

Stadyum dışında ve etrafında da ciddi önlemler alındı; güvenlik güçleri sıkı kontroller ve gözetim sağladı. Maç sonrası güvenlik görevlileri, herhangi bir tehdit olmadığını ve tüm tedbirlerin sadece olası risklere karşı alındığını belirtti.

Futbolseverlerin ve oyuncuların güvenliği için alınan bu önlemler, spor dünyasında bir ilk olmasa da İtalya-İsrail karşılaşmasında yaşanan bu durum, tarihe geçen bir olay olarak anılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading