Füzeleri gören terörist kamera karşısına geçip ağladı: Bu saldırılar sadece bize değil...

Füzeleri gören terörist kamera karşısına geçip ağladı: Bu saldırılar sadece bize değil...

TUSAŞ'a saldırı sonrası PKK/YPG'nin Suriye ve Irak'taki barınak, depo ve tesisleri günlerdir vuruluyor. Yoğun olarak SİHA'larla yürütülen hava harekâtı, PKK/YPG'nin Suriye'deki elebaşı Ferhad Abdi'yi panikletti. Yayınladığı açıklamada Abdi, 'sahiplerini' yardıma çağırdı. 

Dünya

27.10.2024, 02:13

23 Ekim'de TUSAŞ'a yönelik saldırı sonrası terör örgütü PKK/YPG'ye darbe vurmak için başlatılan operasyonlar kesintisiz sürüyor. 

Halep'in kuzey kapısı durumundaki Tel Rıfat'tan Münbiç'e, sınırın sıfır noktasındaki Ayn el-Arab'dan Ayn İsa'ya, Barış Pınarı Harekât bölgesini tehdit eden Tel Temr'den Kamışlı'ya ve Irak topraklarındaki Sincar'a dek onlarca nokta vuruluyor. 

Sınır hattındaki topçu birliklerinin destek verdiği harekât yoğunlukla silahlı insansız hava araçları tarafından yürütülüyor. 

Terör örgütünün hedef aldığı TUSAŞ'ta üretilmiş ANKA ve AKSUNGUR SİHA'larıyla Baykar istihsali AKINCI ve Bayraktar TB2'lerin katıldığı hava operasyonları Amerikan destekli terör örgütünün finans ayağına bir kez daha önemli darbe indirdi. 

Türk Silahlı Kuvvetleri ile Millî İstihbarat Teşkilâtı'nın son 3 günde 157 noktayı vurduğu açıklanırken, operasyonlar örgütün Suriye petrolünü çalmakta kullandığı kuyu, istasyon ve depolama tesislerine büyük zarar verdi. 

Şeytanın eli her yerde! The Economist Dergisi'nden dikkat çeken kapak: Dünyanın Sonu mu Geliyor? Şeytanın eli her yerde! The Economist Dergisi'nden dikkat çeken kapak:... Haberi Görüntüle

FERHAD ABDİ SAHİPLERİNİ GÖREVE ÇAĞIRDI

Türk ordusunun hava harekâtı, bölgede ABD-İsrail desteğiyle terör devleti oluşturmaya çalışan yasadışı yapının elebaşını panikletti. Amerikan Merkez Komutanlığı'na (CENTCOM) bağlı PKK/YPG'nin Suriye'deki elebaşı Ferhad Abdi Şahin, yayınladığı açıklamada 'sahiplerini' göreve çağırdı. 

"Bölgedeki saldırılar sadece güçlerimize yönelik değil. Bu saldırılar bizi ilgilendirdiği kadar bizimle işbirliği yapan koalisyon devletlerini (ABD, Fransa, İngiltere, Almanya, İsrail) ve Rusya'yı da alakadar ediyor" diyen örgüt elebaşı, operasyonların durması için Türkiye'ye baskı yapılması talebiyle yine çağrıda bulundu. 

PKK/YPG elebaşı Ferhad Abdi

TUSAŞ'a yönelik terör saldırısının kendileriyle bir ilgisi olmadığını ileri süren 'Mazlum Kobani' kod adlı terörist, Suriye PKK'sı olarak Türkiye topraklarında eylem yapmama kararı aldıklarını, sorunları ise diyalogla çözmek istediklerini savundu. 

Hava operasyonlarının diyalog çabalarını boşa çıkardığını söyleyen ABD destekli terör örgütü elebaşı, daha sonra şu tehdidi savurdu: 

"Eğer bu saldırılar bu şekilde ısrarlı biçimde devam ederse saldırılara karşı cevabımızı güçlendireceğiz. Hem bu saldırıları durdurmaya hem de halkımızı korumaya muktediriz."

Kiev'e SpaceX şoku! Starlink uyduları Ruslara güç verdi: Elon Musk'tan Putin'e dev kıyak Kiev'e SpaceX şoku! Starlink uyduları Ruslara güç verdi: Elon Musk'tan... Haberi Görüntüle

SOYKIRIMCI KURILLA'NIN İKİ ADRESİNDEN BİRİ

Beyaz Saray'ın 'General Mazlum' diye çağırdığı terör aparatı, emirleri doğrudan ABD'nin Suriye'deki temsilcisi Matthew McFarlane'den alıyor. 

Haseke'de Amerikan garnizonu içinde yaşayan Kandil eğitimli Ferhad Abdi, öldürülme korkusuyla ABD askerlerinden ve kışlasından uzaklaşamıyor. 

Matthew McFarlane, Erik Kurilla ve Ferhad Abdi Şahin

CENTCOM komutanı Erik Kurilla, bir yandan Gazze soykırımını İsrail güçleriyle birlikte koordine etmek için sık sık Tel Aviv'e giderken aynı zamanda PKK/YPG elebaşı Abdi'yi Haseke'de düzenli olarak ziyaret ediyor. 

Yahudileri sözde 'vaat edilmiş topraklar' hedefine ulaştırmayı misyon edinen CENTCOM için Suriye'de PKK/YPG'ye kurdurulacak terör devletçiği planı hayati önemde.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading