Yandex Metrica

Gallant'tan yeni soykırım çağrısı! 'Tek yolu askeri harekat'

Gallant'tan yeni soykırım çağrısı! 'Tek yolu askeri harekat'

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Lübnan Hizbulahı ile yaşanan çatışmalar nedeniyle İsrail'in kuzeyinden tahliye edilenleri evlerine geri döndürmenin tek yolunun askeri harekat olduğunu söyledi.  

Dünya

16.09.2024, 22:19

Gazze Şeridi'ndeki soykırımın ardından gözünü Lübnan'a diken işgalci İsrail'in Savunma Bakanı Yoav Gallant, Lübnan'daki soykırım için kanlı kılıfı da buldu. Soykırım suçlusu Gallant, İsrail'in işgali altındaki bölgelerde yaşayan sivillerin geri dönüşü için "askeri harekatın" şart olduğunu ileri sürdü. 

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, ABD Başkanı Joe Biden'ın Küresel Altyapı ve Enerji Güvenliği Özel Koordinatörü Amos Hochstein ile bir araya geldi.

Bir sosis ve bir peynire 44.000 TL ödeme yaptı! Turizm dolandırıcılığı! 86 yaşındaki turist hayatının şokunu yaşadı Bir sosis ve bir peynire 44.000 TL ödeme yaptı! Turizm... Haberi Görüntüle

"EVLERİNE DÖNMELERİNİ SAĞLAMANIN TEK YOLU ASKERİ HAREKAT"

Görüşmeye ilişkin İsrail Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Bakan Gallant, Hizbullah'ın Hamas'a ‘bağlanmaya' devam etmesi ve çatışmayı sona erdirmeyi reddetmesi nedeniyle bir anlaşma ihtimalinin tükenmekte olduğunu vurguladı. Gallant, İsrail'in kuzeyindeki toplulukların evlerine dönmelerini sağlamanın tek yolunun askeri harekat olacağını belirtti” ifadeleri kullanıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading