Gazze'nin sembol ismi Rim'in dedesinden Türkiye'ye mesaj: Onurlu insanlarsınız!

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında hayatını kaybeden 3 yaşındaki Rim’in dedesi Halid Nabhan, Yedi Başak İnsani Yardım Derneği’nde görev alarak Türk halkının Gazzelilere olan desteklerine teşekkür etti.   

Dünya

05.10.2024, 16:24

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında hayatını kaybeden 3 yaşındaki Rim’in dedesi Halid Nabhan, Yedi Başak İnsani Yardım Derneği gönüllüsü olarak Gazze’deki yardım çalışmalarını sürdürürken Türk halkının Gazzelilere yönelik destekleri için teşekkür mesajı yayınladı.

Olan yine Gazzeliye oldu! İran saldırısında bir Filistinli hayatını kaybetti Olan yine Gazzeliye oldu! İran saldırısında bir Filistinli hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

"YANIMIZDA DURAN ONURLU İNSANLARSINZ"

Nabhan, "Türk halkı her zaman olduğu gibi bizlerle yardımlaşmaya devam ediyor. Fakirlerin mazlumların ve acı çekenlerin yanında olmaya devam ediyor. Bizler onurlu Gazze'den Türk halkını selamlıyor ve onlara şükranlarımızı sunuyoruz sizler bu zor zamanlarımızda yanımızda duran onurlu insanlarsınız, Allah sizlerden razı olsun" dedi.

BMGK Lübnan gündemiyle acil toplanacak! 1 haftada ikinci toplantı BMGK Lübnan gündemiyle acil toplanacak! 1 haftada ikinci toplantı Haberi Görüntüle

TÜRKİYE, HER ZAMAN GAZZE'NİN YANINDA 

İsrail saldırılarının bir yıldır devam etmesi sebebiyle Gazze’deki halk, çadırda yaşamaya ve sürekli yer değiştirmeye zorlanıyor. En temel gıda ve yaşam malzemelerine erişim neredeyse imkansız hale gelmiş durumda. Ancak Türkiye, savaşın ilk gününden itibaren Gazzelilerin yanında durarak onlara her alanda destek sağladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Miçotakis ile görüştü: 'Atina Bildirgesi' vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Miçotakis ile görüştü: 'Atina Bildirgesi' vurgusu Haberi Görüntüle

DERNEKTE GÖNÜLLÜ OLARAK ÇALIŞIYOR 

Yedi Başak İnsanı Yardım Derneği, zalim İsrail’in zulmü altındaki Gazze halkına olan desteğini aralıksız sürdürüyor. Bağışçıların desteğiyle yardım çalışmalarına devam eden derneğe İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında hayatını kaybeden 3 yaşındaki Rim’in dedesi Halid Nabhan gönüllü olarak destek veriyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

2

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading