Yandex Metrica

Gizemli şişe sonlarını getirdi: Denizde buldukları şişedeki sıvıyı içen balıkçılar öldü

Gizemli şişe sonlarını getirdi: Denizde buldukları şişedeki sıvıyı içen balıkçılar öldü

Yerel medyada yer alan haberlere göre, Sri Lankalı dört balıkçı, denizde buldukları şişelerden aldıkları bilinmeyen bir sıvıyı tüketmeleri sonucu hayatını kaybetti, iki balıkçının da durumu kritik.

Dünya

30.06.2024, 18:02

Denizcilerin, şişeleri adanın güney kıyısındaki Tangalle kasabasından yaklaşık 320 deniz mili uzaklıkta, balık tutma gezisindeyken buldukları söyleniyor.

Sri Lanka Donanması gazetecilere, balıkçıların şişelerde alkol bulunduğunu düşünerek içki içtiklerini söyledi.

Almanya teröristlerin sığınağı oldu: PKK'lıların sayısındaki artış dikkat çekiyor Almanya teröristlerin sığınağı oldu: PKK'lıların sayısındaki artış dikkat çekiyor Haberi Görüntüle

BALIKÇILARI KIYIYA DONANMA GETİRDİ

Sri Lanka Balıkçılık ve Su Kaynakları Dairesi Genel Müdürü Susantha Kahawatte, çeşitli kuruluşlara yaptığı açıklamada, donanmanın onları kıyıya geri getirmeye çalıştığını söyledi.

Balıkçı gemisi Devon'da bulunan kişilere, tedavi için karaya dönmeleri için yeterli zaman olmadığı endişesiyle tıbbi yardım sağlandığı bildirildi.

Emrediyorum öldür beni! Esir düşmemek için kendini vurdurdu: İşte savaşın acımasız yüzü Emrediyorum öldür beni! Esir düşmemek için kendini vurdurdu: İşte savaşın... Haberi Görüntüle

TEHLİKE BÜYÜYEBİLİR

BBC, teyit ve yorum almak için Bay Kahawatta ve Sri Lanka Donanması'na başvurdu.

Bay Kahawatta, ulusal haber kanalı Ada Derana'ya, balıkçıların şişelerin bir kısmını bölgede faaliyet gösteren diğer ekiplere dağıttığını söyledi.

Bu ekiplere haber verilmesi yönünde girişimlerde bulunulduğunu da sözlerine ekledi.

Donanma yerel medyaya Devon'un başka bir gemi tarafından kıyıya çekildiğini söyledi. 4 Haziran'da Tangalle'den yola çıktı.

Lübnan'ı vuran İsrail'e o ülkeden tehdit: Yok edici savaş başlar! Lübnan'ı vuran İsrail'e o ülkeden tehdit: Yok edici savaş başlar! Haberi Görüntüle

ŞİŞENİN İÇERİĞİ ARAŞTIRILIYOR

Olayın, başkent Colombo'ya yaklaşık 120 mil (193 km) uzaklıkta bulunan sahil kasabasında, hala hayatta olan denizcilerin karaya geri gönderilmesi çağrısında bulunan protestolara yol açtığı bildirildi.

Yetkililer şimdi şişelerin içeriğini araştırıyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading