Yandex Metrica

Görüntüler infial yarattı: Polis karakolunda kadına cinsel saldırı iddiası

Görüntüler infial yarattı: Polis karakolunda kadına cinsel saldırı iddiası

Hindistan'ın Odisha eyaletinde bir kadının polis karakolunda fiziksel ve cinsel saldırıya uğradığı iddiası büyük yankı uyandırdı. Sosyal medyada yayılan görüntüler sonrası tepkiler çığ gibi büyüdü, protestolar başladı.

Dünya

24.09.2024, 11:27

Hindistan'ın Odisha eyaletinde yaşanan olay, ülke genelinde ve dünya çapında büyük infial yarattı. Geçen hafta, Bharatpur polis merkezinde bir kadının fiziksel ve cinsel saldırıya uğradığına dair görüntülerin sosyal medyada hızla yayılması, kamuoyunda sert tepkilere neden oldu. BBC'nin haberine göre, olaya ilişkin geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Çağrı cihazı saldırısıyla ilgili Lübnan hükümetinden açıklama: 'Egemenliğimiz ihlal edildi' Çağrı cihazı saldırısıyla ilgili Lübnan hükümetinden açıklama: 'Egemenliğimiz ihlal edildi' Haberi Görüntüle

PROTESTOLAR BAŞLADI, SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Olayın duyulmasının ardından sosyal medyada çok sayıda kişi, cinsel saldırı iddiasını kınayan mesajlar paylaştı. Bazı gruplar ise Bharatpur polis karakolu önünde toplanarak protesto gösterileri düzenledi. Kadın hakları savunucuları ve aktivistler, adalet talep ederken, Hindistan'da güvenlik güçlerine olan güvenin sarsıldığına dikkat çekti.

İran'dan BM Genel Sekreteri Guterres'e mektup: 'İsrail'e uluslararası hukuk uyarınca gerekli cevabı verme hakkımızı koruyoruz' İran'dan BM Genel Sekreteri Guterres'e mektup: 'İsrail'e uluslararası hukuk uyarınca... Haberi Görüntüle

KADININ İDDİALARI VE SORUŞTURMA

Cinsel saldırıya uğradığını iddia eden kadın, 15 Eylül'de nişanlısı ile birlikte Bharatpur polis karakoluna gittiğini ve burada polisin saldırısına maruz kaldığını belirtti. Yerel saatle 01.00 sularında yolda bir grup erkek tarafından taciz edildiklerini söyleyen kadın, yardım almak amacıyla gittikleri karakolda ise polislerin saldırısına uğradığını iddia etti.

Sosyal medyada yayılan videolarda, kadının polis merkezinde tekmelendiği, saçından sürüklendiği ve cinsel saldırıya uğradığı görüntüler yer alıyor. Bu görüntüler kısa sürede büyük bir kitleye ulaştı ve infial yarattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading