Yandex Metrica

Gözlüklü iki aslanın arasındaki 3 farkı sadece 100 kişiden 1'i 60 saniyede bulamıyor: Zeka testi başlasın!

Gözlüklü iki aslanın arasındaki 3 farkı sadece 100 kişiden 1'i 60 saniyede bulamıyor: Zeka testi başlasın!

Zeka bulmacaları, birbirinin neredeyse tıpa tıpa aynısı olan iki görsel arasındaki farkları aradığımız bulmacalara denir. Bu iki görsel arasındaki 3 farkı, 100 kişiye sorduk sadece 1'i 60 saniye içinde doğru cevap veremedi. Siz doğru cevabı verebildiniz mi?

Dünya

26.06.2024, 17:56

İnsanları ikiye ayıran zeka bulmacalarına bir yenisi daha eklendi. Bu seferki zeka bulmacamızda, motor süren gözlüklü iki adet aslan resmi bulunuyor. Resimler arasında sadece 3 fark mevcut.

Sizlerden istenilen ise iki resim arasındaki 3 farkı, 60 saniye süre içerisinde tespit edebilmeniz. Bu testi deneyen 100 kişiden 1'i, resimler arasındaki 3 farkı 68 saniye içerisinde bulamadı.

Yunanistan Dışişleri Bakanı Yerapetritis GKRY'yi savundu: 'Hakan Fidan'ın uyarıları yapıcı değil!' Yunanistan Dışişleri Bakanı Yerapetritis GKRY'yi savundu: 'Hakan Fidan'ın uyarıları yapıcı... Haberi Görüntüle

TEST BAŞLASIN...

Kişilerin IQ seviyesini ortaya koyan zeka testlerinden biri olan bu resimler arasındaki 3 farkı 60 saniye içerisinde bulduysanız tebrikler. Bu sizin diğer insanlara kıyasla daha yüksek IQ'lu olduğunuzu ortaya koyuyor. 

İki resim arasındaki 3 farkı 60 saniye içerisinde bulamadıysanız, sorunun cevabı aşağıda sizleri bekliyor.

2008 finansal krizinden daha büyük bir çöküş yolda: Her şeye hazır olun! Dünyaca ünlü ekonomistten kıyamet senaryosu 2008 finansal krizinden daha büyük bir çöküş yolda: Her şeye... Haberi Görüntüle

İKİ RESİM ARASINDAKİ FARK NE?

 İki resim arasındaki farkları henüz bulamadıysanız işte testin çözümlü fotoğrafı ve iki resim arasındaki farklar:

Aslanın gözlüğünün köprü kısmına, ağzına ve motorunun sepetine dikkat edenler zorlanmadan 3 farkı bulmayı başardı. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading