Gribe yakalandığını zanneti hayatının kabusunu yaşadı! Önce kollarını sonra bacaklarını kaybetti!

Gribe yakalandığını zanneti hayatının kabusunu yaşadı! Önce kollarını sonra bacaklarını kaybetti!

ABD'de grip olduğunu zanneden öğretmen fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Çift zatürre geçiren öğretmenin kolları ve bacakları anpute edildi.

Dünya

04.07.2024, 11:40

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinde lise öğretmenliği yapan Sherri Moody sınıfıyla birlikte okul gezisine katıldı. Genç öğretmen gezi sırasında soğuk aldığını zannetti. Durumu giderek kötüleşen öğretmenin çift zatürre geçirdiği öğrenildi. 

İşgalci İsrail'e kötü haber! Standard & Poor's'tan sürpriz 'soykırım' darbesi İşgalci İsrail'e kötü haber! Standard & Poor's'tan sürpriz 'soykırım' darbesi Haberi Görüntüle

GRİP OLDUĞUNU ZANNETTİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

New York Post'ta yer alan habere göre vücudundaki enfeskiyonun kan basıncını önemli ölçüde etkilediği ve hayati durumunu tehdit ettiği için septik şok gçirdiği öğrenildi. 

Soykırıma daha fazla destek! Pentagon duyurdu! ABD'den Ortadoğu kararı Soykırıma daha fazla destek! Pentagon duyurdu! ABD'den Ortadoğu kararı Haberi Görüntüle

KOLLARI VE BACAKLARI AMPUTE EDİLDİ

Komaya giren genç kadının hayati organalrına kan akışı sağlanması için verilen ilaçlar kan dolaşımını etkliledi. Önce dirsek altı sonrada diz altından bacakları siyahlaştı ve uzuvları kesildi.

Öğretmenin ciddi bir akciğer enfeskiyonu geçirdiği öğrenildi. Hastaneye kaldırılan genç öğretmenin iki kolu ve iki bacağı ampute edilmesinin ardıdan taburcu edildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading