Yandex Metrica

Hamas'tan esir takası açıklaması! İsrail'e Netanyahu şartı

Hamas'tan esir takası açıklaması! İsrail'e Netanyahu şartı

Hamas, İsrail'in saldırıları durdurmadıkça esirlerin Gazze Şeridi'nden "canlı dönmeyeceklerini" bildirerek, Netanyahu'nun iktidarda kaldığı her günün yeni bir tabut anlamına geleceğini duyurdu.

Dünya

04.09.2024, 23:40

Gazze Şeridi'ne yönelik soykırımcı İsrail'in saldırıları devam ederken Mısır ve Katar arabulucuğunda görüşmeler de sürüyor. Hamas'tan, Gazze'deki İsrailli esirlerle ilgili önemli bir açıklama yayımlandı.

Ateşkes müzakerelerine ilişkin açıklama yapan Hamas, saldırıların durdurulması halinde esirlerin canlı olarak dönebileceğini vurguladı. 

Katiller geri döndü: İşgal ordusu Tulkerim kentindeki hastaneleri kuşattı Katiller geri döndü: İşgal ordusu Tulkerim kentindeki hastaneleri kuşattı Haberi Görüntüle

'SALDIRILARIN DEVAM ETMESİ HALİNDE ESİRLER CANLI OLARAK DÖNMEYECEK''

Hamas'ın İsrail halkına hitaben, video görüntüyle ilişkilendirdiği yazılı mesajında, "Karar sizin... Saldırıların durması halinde, esirler canlı olarak döner." ifadelerine yer verildi.

Gazze Şeridi'ne saldırıların devam etmesi halinde ise İsrailli esirlerin "canlı dönmeyeceği" vurgulanan açıklamada, "İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun iktidarda kaldığı her gün yeni bir tabut anlamına gelebilir." denildi.

Video görüntüde de "saldırın devam etmesi halinde akıbetleri meçhul kalacak." ifadesiyle İsrail ordusunun cesetlerine ulaştığı 6 esire atıfta bulunan, 6 kırmızı "X" işareti yer aldı.

İsraillilere seslenilen görüntü, "Karar sizin" ifadesiyle tamamladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading