Hamas'tan İsrail'e ateşkes teklif: 'Cevap bekliyoruz'

Hamas'tan İsrail'e ateşkes teklif: 'Cevap bekliyoruz'

Hamas yetkilileri, soykırımcı İsrail ordusu ile yürütülen ateşkes görüşmelerine ilişkin açıklama yaptı. Yetkililer Hamas’ın Gazze’de ateşkes anlaşmasına dair son teklifine dair İsrail’den cevap beklediklerini duyurdu.  

Dünya

07.07.2024, 21:15

Dünyadan gelen tepkilere rağmen Gazze Şeridi'nde ABD ve Avrupa ülkelerinin desteğiyle soykırımı sürdüren İsrail'e yeni bir ateşkes teklifi yapıldı. 

Hamas 275 gündür saldırılarını sürdüren soykırımcı İsrail ile Gazze’de ateşkes müzakereleri sürdürüyor. Adı açıklanmayan iki Hamas yetkilisi, Hamas’ın Gazze’de ateşkes anlaşmasına dair son teklifine dair İsrail’den cevap beklediklerini açıkladı. Yetkililer, "Cevabımızı arabuluculara ilettik ve işgalin cevabını bekliyoruz" dedi.

İsrail, Lübnan'a kara saldırısına başladı: Topçu birlikleri de destek veriyor İsrail, Lübnan'a kara saldırısına başladı: Topçu birlikleri de destek veriyor Haberi Görüntüle

İSRAİL'İN CEVABINI BİRKAÇ GÜN İÇİNDE İLETECEKLER

İsrailli yetkililerle yürütülen ateşkes görüşmeleri hakkında bilgi sahibi olan Hamas yetkilileri, İsrail'in Katarlılarla görüştüğünü belirterek, "Onlarla Hamas'ın cevabını görüştüler ve İsrail'in cevabını birkaç gün içinde vereceklerine söz verdiler" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading