Harris mi Trump mı önde! ABD'de dikkat çeken anket

Harris mi Trump mı önde! ABD'de dikkat çeken anket

ABD'de güncel ankete göre Kamala Harris, Trump karşısında yarışı az farklı önde götürüyor. Harris, New York Times gazetesi ile Siena tarafından yapılan ortak ankete katılanların yüzde 49'unun desteğini aldı. Cumhuriyetçi Trump'ın ise yüzde 46 düzeyinde destek bulduğu belirtildi.

Dünya

09.10.2024, 10:56

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri için geri sayım devam ediyor.

Demokrat aday Kamala Harris mi Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump mı yarışı önde götürüyor?

Merak edilen konu yanıt ararken New York Times gazetesi ile Siena tarafından yapılan ortak ankette dikkat çeken bir sonuç çıktı.

Koronavirüs salgını Ay'ı da vurdu: Sıcaklık düşüşünün nedeni belli oldu! Koronavirüs salgını Ay'ı da vurdu: Sıcaklık düşüşünün nedeni belli oldu! Haberi Görüntüle

KAMALA 3 PUAN ÖNDE

Söz konusu haberde, Demokrat Kamala Harris'in ankete katılanların yüzde 49'unun desteğini aldı. Cumhuriyetçi Trump'ın ise yüzde 46 düzeyinde destek bulduğu belirtildi. NYT, dikkat çeken anketin 29 Eylül-6 Ekim tarihlerinde ülke genelinde yapıldığını aktardı. Söz konusu haberde Kamala Harris'in önceki anketlere kıyasla ilk kez Trump'ın önünde çıktığını vurguladı.

Netanyahu'nun katil ortakları bile karşı çıktı: Gazze'deki soykırıma diriliş kılıfı Netanyahu'nun katil ortakları bile karşı çıktı: Gazze'deki soykırıma diriliş kılıfı Haberi Görüntüle

HARİS YARIŞI ÖNDE GÖTÜRÜYOR

Gazete, son NYT-Siena anketinin eylül ortasında yapıldığını ve o ankette iki rakibin yüzde 47 ile aynı puanda çıktığını hatırlattı. ABD merkezli gazete, Kamala Harris'in ufak adımlarla da olsa Trump'ın önüne geçmesinin seçmen nezdinde günden güne daha fazla karşılık bulduğu anlamına geldiğini belirtti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading