Yandex Metrica

Harris Trump'ı yoldan çıkardı! TIME dergisi dün geceyi analiz etti: Başı belada!

Harris Trump'ı yoldan çıkardı! TIME dergisi dün geceyi analiz etti: Başı belada!

ABD'de yapılacak başkanlık seçimi öncesi Cumhuriyetçi Başkan adayı Donald Trump ile Demokrat Başkan adayı Kamala Harris kozlarını paylaştı. Dün gece gerçekleşen münazarayı analiz eden Time dergisi ise, "Kamala Harris, Donald Trump'ı nasıl yoldan çıkardı" başlıklı bir kapak yayınladı.

Dünya

12.09.2024, 00:21

Dünyanın en prestijli dergilerinden olan TIME dergisi Donald Trump ve Kamala Harris'in 90 dakika süren münazaralarının ardından, "Kamala Harris, Donald Trump'ı nasıl yoldan çıkardı" başlıklı bir kapak yayınladı.

TIME attığı kapakta golf oynamayı çok seven ve mayıs ayında Başkan Biden'a karşı münazarasında, "Onu golfte de yenerim" diyen Trump'ın golf kıyafetleriyle bir golf arabasında aşağı doğru düştüğü bir görseli tercih etti. 

İsrail keyfi gözaltılara devam ediyor: İşgalci askerler Batı Şeria'da mülteci kamplarına baskınlar düzenledi, basın mensuplarının üzerine zırhlı araçlar sürdü İsrail keyfi gözaltılara devam ediyor: İşgalci askerler Batı Şeria'da mülteci... Haberi Görüntüle

BIDEN'IN RÖŞANŞINI ALDI

ABD'nin artan suç oranı ve kontrolsüz göçüne vurgu yapan Cumhuriyetçilere göre ekonomik sefalet cehenneme dönmüş durumda. Demokratlara göre ise Trump'ın ektiği bölünme, getirdiği kürtaj yasakları ve zenginleri kayıran ekonomi politikaları ülkeyi kuşatmış durumda.

Fakat TIME dergisi'ne göre üst düzey Demokratların bile Trump'ın Başkan Joe Biden ile olan rövanşında zafere yelken açtığını kabul ettiği yaz ortasından bu yana başkanlık yarışı dramatik bir şekilde değişti.

Avrupa'da göçmen krizi! Almanlar gemileri yaktı: 100.000 mülteciyi Yunanistan'a gönderecekler Avrupa'da göçmen krizi! Almanlar gemileri yaktı: 100.000 mülteciyi Yunanistan'a gönderecekler Haberi Görüntüle

"HARRIS GÜÇLENDİ AMA..."

Trump'ın hala Biden'a karşı yarışıyor olmayı dilediğini ve Harris'in onu sarstığını ileri süren TIME göre, Kamala Harris, Trump'ın sahneye ilk çıkışından bu yana geçen dokuz yıl içinde, Demokrat ya da Cumhuriyetçi hiçbir rakibin yapamadığı ölçüde Trump'la soğukkanlı bir şekilde başa çıktı.

ABD'deki başkanlık yarışının çıkmaza girdiğini belirten TIME, anketler, Trump ve Harris'in savaş alanı, yani 'salıncak' denilen eyaletlerde başa baş gittiğini ve seçmenlerin her iki tarafının da bu sonbaharda oy verme konusunda bu yılın başlarına kıyasla daha hevesli olduğunu gösteriyor dedi.

130 yıllık silah oltaya takıldı: Akılalmaz keşif polis radarına takıldı 130 yıllık silah oltaya takıldı: Akılalmaz keşif polis radarına takıldı Haberi Görüntüle

YA TARİH YAZACAK YA TARİH OLACAK

TIME dergisine göre arris, gücünü ustalıkla pekiştirdi ve desteğini artırdı; ama pek çok Amerikalı için hala kapalı bir kutu. Ve Trump şu anda 2016 ya da 2020'de yarışın bu aşamasında olduğundan daha güçlü bir konumda.

Donald Trump ya yenilgiden sonra Beyaz Saray'ı geri kazanan ikinci Başkan olacak ya da modern zamanların en dramatik siyasi çöküşlerinden birine imza atacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading