Hayalet savaş uçakları ruhlar alemine katılmak üzere! Üretim hattı çöktü!

Hayalet savaş uçakları ruhlar alemine katılmak üzere! Üretim hattı çöktü!

Ukraynalı analistler tarafından yapılan bir ankete göre, Rusya'nın beşinci nesil Su-57 Felon çok rollü hayalet savaş uçaklarının üretim hattı ciddi zorluklarla karşı karşıya. Ukrayna savaşı sonrası Batı'nın ciddi yaptırımlarına maruz kalan Moskova'nın Hayalet savaş uçakları ruhlar alemine katılabilir...

Dünya

10.10.2024, 16:35

Rus savunma sanayisinden sızdırılan belgeler, beşinci nesil Su-57 Felon savaş uçağının zor durumda olduğunu gözler önüne serdi. Açık bilgi kaynaklarına göre, Rus Hava Kuvvetleri, 2027 yılına kadar toplam 76 adet uçağın teslimini öngören bir sözleşme kapsamında yaklaşık 30 adet Su-57 savaş uçağı teslim aldı.

Balkanlar'da sömürge yarışı: 2 milyar avro kimin olacak? Lityum hazinesi için kıyasıya rekabet başladı Balkanlar'da sömürge yarışı: 2 milyar avro kimin olacak? Lityum hazinesi... Haberi Görüntüle

BİLEŞENLER KARABORSAYA DÜŞTÜ

Bununla birlikte, üretim hattının tedarik zinciri büyük ölçüde Batı kaynaklı bileşenlere, savunma teknolojisine ve artık mevcut olmayan aviyoniklere dayanıyordu; Ukrayna'daki savaş nedeniyle Avrupa yaptırımları kapsamında satışları yasaklanmıştı.

Bu, Rus savunma endüstrisini bu değerli bileşenleri "karaborsa" ve "paravan" şirketler aracılığıyla yasa dışı olarak elde etmeye zorladı. 

İsrail basını suikast listesini paylaştı! İşte o isimler İsrail basını suikast listesini paylaştı! İşte o isimler Haberi Görüntüle

HAYALET UÇAK PROGRAMI GERİDE KALDI

Bu, yalnızca satın alma maliyetlerini önemli ölçüde artırmakla kalmadı, aynı zamanda uçak üretkenliğini de önemli ölçüde azalttı. Bunun sonucunda tüm program "geride" kaldı.

Fronttelligence Insight grubunun araştırması, en önemli sorunların, eskiden Almanya'dan gelen ve artık yurt içinde üretilemeyen, hızlı ve rekabetçi fiyatlarla temin edilemeyen elektronik sistemlerin temini ve kurulumunda yaşandığını ortaya çıkardı.

Avrupa'da sigara ve elektronik Sigaraya açık alan yasağı gündemde! Artık açık alada sigara içilemeyecek... Avrupa'da sigara ve elektronik Sigaraya açık alan yasağı gündemde! Artık... Haberi Görüntüle

İLK DARBEYİ HİNDİSTAN'DAN YEMİŞTİ

Su-57 Felon savaş uçağı Rus hava kuvvetlerindeki Su-27 ve Mig-29'un yerini alması için tasarlanmıştı. Hindistan da 25 milyar dolarlık bir antlaşma ile 250 adet Su-57 varyantı almayı ve Rusya ile beraber üretmeyi planlamış ancak daha sonra projeden çekildiğini açıklamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading