Yandex Metrica

Hayatta kalma şansı çok düşüktü! Ormanda kaybolan çocuk bakın nasıl bulundu

Hayatta kalma şansı çok düşüktü! Ormanda kaybolan çocuk bakın nasıl bulundu

ABD’nin Louisiana eyaletinde ormanda kaybolan ve 24 saat boyunca haber alınamayan 10 yaşındaki Peyton Saintignan, polis ekiplerinin kullandığı termal drone kameralarla tespit edilerek kurtarıldı.

Dünya

24.09.2024, 17:46

14 Eylül'de ABD'nin Louisiana eyaletine bağlı Dubberly kasabasında, 10 yaşındaki Peyton Saintignan’ın ormanda kaybolması üzerin geniş çaplı bir arama başlatıldı. Evlerinin yakınındaki ormanda yürüyüşe çıkan küçük kız, uzun süre eve dönmeyince ailesi paniğe kapılarak durumu polise bildirdi. Bölge halkından yüzlerce gönüllü, polis ve arama kurtarma ekipleriyle birlikte ormanı taradı, ancak küçük kızı bulmayı başaramadılar.

Bakan Fidan'dan dünyaya mesaj: 'İsrail'i durdurmak için birlikte hareket etmek zorundayız' Bakan Fidan'dan dünyaya mesaj: 'İsrail'i durdurmak için birlikte hareket etmek... Haberi Görüntüle

HAYATTA KALMA ŞANSI DÜŞÜK GÖRÜLÜYORDU

24 saat boyunca kayıp olan Peyton için zaman daralıyordu ve küçük kızın hayatta kalma şansının azaldığı düşünülmeye başlanmıştı. Ancak arama çalışmalarına katılan polis ekipleri, son çare olarak çok sayıda termal drone kamera kulanmaya karar verdi. Bu sırada ormanın derinliklerinde, ağaçların arasındaki bir boşlukta bir siluet gören drone ekibi, kızın yerini tespit etti.

Ekipler hızla harekete geçerek ormana yöneldi ve Peyton Saintignan'ı pijamalarıyla ormanın zeminine kıvrılmış halde buldu. Çocuğun sağ salim kurtarılması, ailesi ve arma ekibi tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading