Yandex Metrica

Herkes onu ayakta alkışladı! Prenses Kate Middleton Wimbledon tenis turnuvasında duygusal anlara yaşadı!

Herkes onu ayakta alkışladı! Prenses Kate Middleton Wimbledon tenis turnuvasında duygusal anlara yaşadı!

Tüm dünyanın en çok konuştuğu kadınlardan olan İngiltere Kraliyet ailesine mensup Galler Prensi'nin eşi Kate Middleton kanser tedavisi devam ederken Londra'da düzenlenen Wimbledon Tenis Turnuvası'na katıldı. 

Dünya

15.07.2024, 17:11

Ocak ayında karnından ameliyat olan ve sonrasında kanser olduğu anlaşılan Galler Prensi William'ın eşi Kate Middleton uzun süredir halkın arasında yerini almaması endişeleri arttırmıştı. İngiliz halkkı prensesin sağlık sorunlarıyla mücadele ederken durumunun nasıl olduğu hakkında saraydan bilgi istemiş Kensington Sarayı ise prensesin kemoterepi tedavisi görmeye başladığını duyurmuştu.

Batının iki yüzlülüğünü ortaya çıkardı, ezberleri bozdu! Komedyen Bassem Youssef'un hesabının kapatılması İsraillileri sevindirdi Batının iki yüzlülüğünü ortaya çıkardı, ezberleri bozdu! Komedyen Bassem Youssef'un... Haberi Görüntüle

6 AY SONRA İLK KEZ GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Prenses aylar sonra ilk kez, Kral Charles'in doğum günü için düzenlenen Trooping The Colour geçit törenine katılmış 6 ay sonra ilk kez hallkın karşısına çıkmıştı. 

Prenses'in ilk görüntüleri büyük yankı uyandırmış tedavi gördüğü esnada halkın arasında karışması İngiliz halkını sevindirmişti.

Duhok Valisi, PKK'ya kapıyı gösterdi: 'Bölgeyi terk edin' Duhok Valisi, PKK'ya kapıyı gösterdi: 'Bölgeyi terk edin' Haberi Görüntüle

WİBLEDON TENİS TURNUVASINA KATILDI

Prenses sağlık durumu el verdikçe kraliyet adına etkinliklere katılacağını açıklamıştı. Dün ise Londra'da düzenlenen Wimledon Tenis Turnuvası erkekler final turnuvasına katılan Middleton büyük alkış topladı. 

Alcazar- Djotovic'in tenis maçını izleyen prenses maçın kazananı Alcazar'a kupasını verdi. Djotovic'e ise hediyesini takdi m eden Prenses kızı Charlotte ve kardeşi Pippa işe birlikte maçı izledi. 

Mor elbisesi ile büyüleyen prensesin zayıf görünümü sevenlerini üzse de mutluluğu herkesi heyecanlandırdı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading