Yandex Metrica

Hizbullah 'tam isabet' diyerek duyurdu: Lübnan tarafından İsrail'e onlarca roketle saldırı

Hizbullah 'tam isabet' diyerek duyurdu: Lübnan tarafından İsrail'e onlarca roketle saldırı

İsrail'in Gazze'deki acımasız saldırılarına karşı tepkiler devam ediyor. Hizbullah, işgalcilere karşı direnen Filistin halkına destek olmak amacıyla İsrail'e roketli saldırı düzenlendiğini ve hedefin tam isabetle vurulduğun bildirdi. İsrail radyosu ise Lübnan tarafından 30 roket atıldığı ve saldırıda can kaybına dair bir bilgi gelmediğini duyurdu.

Dünya

02.09.2024, 23:57

Hizbullah'ın İsrail'e düzenlediği roketli saldırılar devam ediyor. Hizbullah'tan yapılan duyuruda Gazze'de işgal ordusuna direnen Filistin halkına destek amacıyla İsrail'in el-Menara mevkiine roketli saldırı düzenledikleri ve hedefi "tam isabet"le vurdukları belirtildi. Lübnan resmi haber ajansı NNA ise Lübnan'ın güneyinde uçuş yapan bir İsrail uçağına füzeyle saldırıldığı bilgisi verildi.

İsrail keyfi gözaltılara devam ediyor: İşgalci askerler Batı Şeria'da mülteci kamplarına baskınlar düzenledi, basın mensuplarının üzerine zırhlı araçlar sürdü İsrail keyfi gözaltılara devam ediyor: İşgalci askerler Batı Şeria'da mülteci... Haberi Görüntüle

30 ROKET FIRLATILDI

İsrail ordu radyosu ise kuzeydeki Batı el-Celil bölgesine 30 roket fırlatıldığı bildirildi. Saldırı sonrası herhangi bir can kaybı bilgisinin yer almadığı belirtildi. 

İsrail, Gazze'deki saldırılarıyla beraber Lübnan Hizbullah'ına da saldırıyor. Bu saldırılara Hizbullah tarafından cevaplar veriliyor.

Siyonistin soykırımda yeni planı! İsrail basınından çarpıcı iddia: Hükümet o bölgeyi ilhak edecek! Siyonistin soykırımda yeni planı! İsrail basınından çarpıcı iddia: Hükümet o... Haberi Görüntüle

İSRAİL'İN GAZZE'DEKİ KATLİAMI

İşgalci ve soykırımcı İsrail ordusu, 7 Ekim'den bu yana Gazze'de 17 bine yakın çocuğu ve 11 binden fazla kadını öldürdü. Toplamda 41 bine yakın Filistinliyi katleden işgalciler, tarihin en büyük soykırımlarından birine imza atmış durumda. 

Gazze'de 94 bini aşkın da yaralı var. Yaralılar, tedaviden mahrum biçimde sağlıksız şartlarda yaşam mücadelesi veriyor. Yerinden edilmiş 2 milyona yakın kişi de yiyecek, su ve ilaç sıkıntısıyla karşı karşıya. Uluslararası kamuoyundan gelen tüm uyarılara rağmen saldırılarını ve katliamlarını durdurmayan İsrail, başta ABD olmak üzere Batı dünyasından almaya devam ettiği silahlarla Gaze'deki katliamını sürdürüyor. İsrail ayrıca 7 Ekim'den bu tana Batı Şeria'daki baskınlarını da artırmış durumda.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading