Yandex Metrica

Hizbullah'ın yapacağı misilleme görüşülecek! İsrail'de üst düzey yetkililer acil toplantıya çağrıldı

Hizbullah'ın yapacağı misilleme görüşülecek! İsrail'de üst düzey yetkililer acil toplantıya çağrıldı

İsrail, Lübnan'da çağrı cihazlarına sızıp patlattı. Saldırıda 3 bine yakın kişi yaralanırken en az 8 kişi hayatını kaybetti. Saldırıda İran'ın Beyrut Büyükelçisi Mücteba Amani de hafif bir şekilde yaralandı. Şimdi hem İran'dan hem de özellikle Hizbullah'tan bir misilleme bekleniyor. Artan gerilim nedeniyle üst düzey yetkililerin katılacağı acil toplantı kararı alındı.

Dünya

17.09.2024, 19:30

İsrail, sınır dışındaki topraklarda kan dökmeye devam ediyor. Bugün de çağrı cihazlarına sızıp patlatan terör devleti, 3 bine yakın kişinin yaralanmasına, ez 8 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Sadece Filistin değil İran ve Lübnan'ı da huzursuzluğa sürükleyen İsrail, olası Hizbullah misillemesi nedeniyle acil toplantı kararı aldı. 

İsrail'in çok okunan gazetelerinden Haaretz'de yer alan habere göre İsrail hükümeti, Lübnan'daki patlamaların ardından acil toplantı kararı aldı. Üst düzey yetlililerin çağrıldığı toplantıda Hizbullah'ın olası misillemesinin görüşüleceği belirtildi.

İsrail resmi televizyonu KAN da Başbakan Binyamin Netanyahu ve Savunma Bakanı Yoav Gallant'ın bazı üsrt düzey güvenlik yetkilileriyle görüştüğünü aktardı.

Fransa'da PKK konseri! Türkiye aleyhine sloganlar atıldı Fransa'da PKK konseri! Türkiye aleyhine sloganlar atıldı Haberi Görüntüle

BAKANLARA KONUŞMAYIN UYARISI

Lübnan'daki siber saldırıya ilişkin ise İsrailli bakanlara konuşma yasağı getirildi. KAN'da yer alan haberde, Başbakanlık Ofisi'nden İsrailli bakanlara Lübnan'daki patlamalara ilişkin açıklama yapmamaları konusunda uyarı yapıldığı belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading