Hizbullah'tan Beyrut saldırısına cevap: İsrail'in kuzeyine onlarca roket atıldı

Hizbullah'tan Beyrut saldırısına cevap: İsrail'in kuzeyine onlarca roket atıldı

Hizbullah, İsrail'in Beyrut'a yönelik olarak düzenlediği saldırılara roketlerle karşılık verdi. İsrail Ordu Sözcülüğü, son bir saat içinde 65 roket atıldığını duyurdu.

Dünya

28.09.2024, 01:12

Lübnan'daki Hizbullah Hareketi, İsrail'in Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Hasan Nasrallah'ı hedef alan saldırılarına karşılık verdi. İsrail Ordu Sözcülüğü, son bir saat içerisinde kuzeydeki bölgelere 65 roket atıldığını açıkladı.

Yapılan açıklamada kuzeyde bulunan Safer bölgesine 30 füze atıldığı, hava savunma sisteminin bunların bazılarını imha ettiği bildirildi. İki roketin ise yerleşim yerine düştüğü ve hasara yol açtığı duyuruldu. Ayrıca Aşağı Celil bölgesine30, Batı Celil bölgesine ise 5 füze atıldığı aktarıldı. Saldırılarda bir kişinin hafif yaralandığı belirtildi. 

İran'dan kafa karıştıran Nasrallah açıklaması: 'Şehit düşen her liderin yerine bir yenisi çıkacaktır' İran'dan kafa karıştıran Nasrallah açıklaması: 'Şehit düşen her liderin yerine... Haberi Görüntüle

HİZBULLAH AÇIKLAMA YAPTI

Hizbullah'tan yapılan açıklamada İsrail'in saldırılarına karşı, Safed kenti, Hayfa çevresindeki Karmiel ve Nahariye kenti yakınlarındaki noktalara saldırılar düzenlendiği bildirildi. Açıklamada Hasan Nasrallah'a yönelik saldırı ve Nasrallah'ın sağ olup olmadığına ilişkin ise herhangi ifade kullanılmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading