Yandex Metrica

Hizbullah'tan Golan Tepeleri'ne saldırı: İsrail hedefleri vuruldu

Hizbullah'tan Golan Tepeleri'ne saldırı: İsrail hedefleri vuruldu

Lübnan Hizbullahı, İsrail'in işgali altındaki Golan Tepeleri'ne insansız hava aracıyla (İHA) saldırı düzenlediğini uyurdu. Saldırıda 2 İsrail askerinin yaralandığını duyurdu. 

Dünya

21.07.2024, 01:09

İsrail'in işgali altındaki Golan Tepeleri'nde yer alan asker üsleri Hizbullah tarafından hedef alındığı bildirildi. 

İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamaya göre, akşam saatlerinde Lübnan'dan bir dizi İHA'nın ateşlenmesi üzerine saldırı alarmları çaldı. İsrail'e ait hava savunma sistemleri önleyici füze ateşlemesine rağmen bazı İHA'lar işgal altındaki Golan Tepeleri'nde yer alan Zaura bölgesine isabet etti.

Saldırıda yaralanan 2 İsrail askeri hastaneye kaldırıldı.

Köprü dibinde dehşet! Ekipler teyakkuzda! Bir haftada 3 insan kemiği bulundu! Köprü dibinde dehşet! Ekipler teyakkuzda! Bir haftada 3 insan kemiği... Haberi Görüntüle

DEMİR KUBBE HEDEF ALINDI

Lübnan Hizbullahı'ndan yapılan açıklamada da Gazze Şeridi'ndeki Filistin halkıyla dayanışma ve İsrail ordusunun Safed el-Batih bölgesine düzenlediği saldırıya misilleme olarak işgal altındaki Golan Tepeleri'nde bulunan Zaura bölgesine hava saldırısı düzenlendikleri belirtildi.

Hizbullah, Zaura'ya düzenlediği saldırıda, askerleri, Demir Kubbe hava savunma sistemlerini hedef aldığını ve isabet ettiğini aktardı.

Lübnan Hizbullahı ve İsrail ordusu arasında 7 Ekim 2023'ten ibu yana sınır hattı boyunca çatışmalar yaşanıyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading