Yandex Metrica

Hizbullah'tan İsrail'e roketli saldırı: 5 noktada yangın çıktı

Hizbullah'tan İsrail'e roketli saldırı: 5 noktada yangın çıktı

Lübnan'da konuşlu Hizbullah güçleri, İsrail'in kuzeyinde bulunan 4 askeri üsse saldırdı. İsrail basını saldırı sonrası 5 noktada yangın çıktığını duyurdu.

Dünya

10.08.2024, 23:36

İşgal ettiği Gazze'de, Lübnan'ın güneyinde ve yine işgal ettiği Suriye toprakları olan Golan Tepeleri'nde sık sık sivillere saldıran İsrail, zaman zaman bu katliamlarının karşılığını görüyor. Lübnan'da konuşlu Hizbullah güçleri, İsrail'in kuzeyinde bulunan askeri üsse saldırı dzenlediklerini ve doğrudan isabet sağlandığını duyurdu. Açıklamada, İsrail güçlerinin toplandığı Mahfat Alon adlı karargah başta olmak üzere 4 askeri üsse saldırı düzenlendiği belirtildi. Saldırılarda subay ve askerlerin bulunduğu yerlerin hedef alındığı belirtildi.

Eski bakandan şok satırlar: Savaş makinesi bize dönecek, bu artık kaçınılmaz Eski bakandan şok satırlar: Savaş makinesi bize dönecek, bu artık... Haberi Görüntüle

İSRAİL BASINI: "5 NOKTADA YANGIN ÇIKTI"

İsrail resmi televizyonu KAN, Lübnan'ın güneyinden İsrail'in kuzeyine atılan füzelerin İsrail ordusuna ait hava savunma sistemi Demir Kubbe tarafından engellenmesi sırasında 5 noktada yangın çıktığını duyurdu. İsrail'in kuzeyindeki Yukarı Celile ve Golan bölgelerinde çıkan yangınların itfaiye ekiplerinin kontrol altına almaya çalıştığı aktarıldı.

Habere Tepki Ver

2

1

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading