İngiliz müzisyen George Roger Waters'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Filistin teşekkürü: Batı'nın tek sesi

Dünyaca ünlü rock grubu Pink Floyd'un kurucularından İngiliz müzisyen ve besteci George Roger Waters, katil İsrail'in Filistin'e saldırılarının birinci yılına ilişkin paylaşılan video münasebetiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk halkına teşekkür etti.

Dünya

17.10.2024, 11:18

Bir yıldan fazla bir süredir İsrail'in soykırımına maruz kalan Filistin'e verdiği destekle bilinen Dünyaca ünlü rock grubu Pink Floyd'un kurucularından İngiliz müzisyen ve besteci George Roger Waters'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk halkına teşekkür geldi.

Soykırımın başından bu yana Batı'nın tek sesi olan ve İsrail zulmünün bir an önce sonlanması gerektiğini belirterek tüm dünyaya çağrıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, katliamın birinci yılından dolayı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yayımlanan videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Waters'a teşekkür etmişti.

Eurofighter şantajı! Berlin Ege için garanti istedi: Ankara süreci sonlandırma aşamasında Eurofighter şantajı! Berlin Ege için garanti istedi: Ankara süreci sonlandırma... Haberi Görüntüle

''BATI'NIN TEK SESİ''

Bunun üzerine Waters, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylkaşımda bulundu. Ünlü müzisyen yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti;

"Hayır efendim, asıl biz size ve Türk halkına Filistin'deki kardeşlerimizin soykırımına karşı batıda tek ses olarak durduğunuz için teşekkür etmeliyiz. Yaptığınız film zekice, halden anlayan, güzel ve gerçek. 2040 yılında da hatırlanacak. Teşekkürler Türkiye."

Sosyal medyaya yeni kurbanlar! 19 öğrenci TikTok meydan okumasında kendine zarar verdi Sosyal medyaya yeni kurbanlar! 19 öğrenci TikTok meydan okumasında kendine... Haberi Görüntüle

SOYKIRIMIN BİRİNCİ YILI VİDEOSU

Bilindiği üzere Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının dünyanın gözü önünde eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan ve dünya kamuoyunun ateşkes çağrılarına kulağını tıkayan İsrail'in Filistin'e saldırılarının birinci yılına ilişkin paylaşımında, İsrail'in Filistin topraklarındaki soykırımı ile Türkiye'nin buna karşı duruşunun anlatıldığı videoya yer verilmişti.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading